מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צלקותיוגב29/11/2008
אני בן 21 יש לי צלקות אקנה בגב גם חורים וגם סימנים אדומים. שאלתי היא יש משהו שיכול לעזור לזה משמעותית? או שפשוט להשלים עם זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלקות מאקנה
ד''ר סמדר שרייבר01/12/2008אפשר לשפר מראה של צלקות ולא להעלים אותן. צלקות אדומות אפשר לטשטש ע'י טיפול פוטודינמי או ע'י IPL להעלמת נימים ואדמומית. חורים אפשר למלא חלקית ע'י לייזר של 1540 ננומטר שגורם לגירוי ייצור קולגן תת עורי. טיפולים חזקים יותר כגון שיוף ניתוחי או פילינג עמוק פחות מומלצים לעור הגב בו סכנה של סיבוך בצלקת נוספת יותר גדולה מאשר בפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור סמדר
יוגב01/12/2008אני גר בחיפה איפה אפשר לקבל טיפולים אלו ומה עלותם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ד''ר סמדר שרייבר01/12/2008אני מטפלת בטיפולים פוטודינמיים באסף הרופא, וטיפולי ליייזר בהרצליה. לא ידוע לי איפה יש טיפולים כאלו קרוב אליך. צריך לבדוק אותך קודם ואם אתה מעונין בייעוץ ללא תשלום אצלי תקבע דרך 054-4010140 או 08-9779981
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
יוגב01/12/2008הטיפולי לייזר אין בחיפה? והסימנים האדומים לא עוברים לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סימנים אדומים מצלקות
ד''ר סמדר שרייבר04/12/2008אם לא מפריע לך אז תוכל לחכות ויש סיכוי טוב שאחרי תקופה יעברו לבד. אבל אפשר לזרז את הריפוי ע'י טיפול.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)