מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימני מתיחהטלי30/11/2008
שלום רב לפני מס' שבועות כתבתי על התופעה האיומה של סימני המתיחה שיצאו לי בירכיים ובמס' איברים. התחלתי טיפול במטריקוטן ושמחתי לראות שהמלצת לי להמשיך הטיפול בו (כמו רופאים אחרים). רציתי לדעת, הרוקח המליץ לי לנסות קודם למריחה לנקות את העור בפילינג גרגירים, מאחר והאזור גם ככה דקייק יחסית ורגיש (פנים הירכיים של בחורה עם עור דקיק של ג'ינג'ית), האם זה באמת מומלץ? האם המטריקוטן לא יעזור בלי קשר? שנית, קראתי שכתבת שהמטריוקוטן בהחלט יכול לעזור, האם זה נאמר בהסתמך על נסיון של מטופלות שלך או בכלל? אשמח לשתף אותך ואת קוראי הפורום בתוצאות הטיפול בעוד מס' חודשים. שלישית, אשמח לשמוע האם יש עוד משחה שמתאימה לטיפול (מחו"ל למשל או כל דבר אחר) אפילו יותר ממטריוקוטן? רביעית, הפסקתי את המטריקוטן למשך שלושה ימים (התעצלתי) ונוצרו לי עוד 20 סטריות (נוסף לעשרות שיש לי כבר בירכיים), האם זה הגיוני? והאם כשמתחילים חייבים להמשיך כל עוד הגוף סובל מההתקפה הזו? חמישית, כתבת שהרטין A לא באמת עוזר. שני רופאי עור לא מפסיקים להמליץ לי לנסות אותו במקביל למטריקוטן, מאחר והוא דיקק לי מאוד את העור ולדעתי גם הגביר יצירת סטריות אני חוששת. הם אומרים שאני מפסידה את תקופת ההתערבות האפשרית של רטין A כשהסטריות אדומות ואני מתחילה לחשוש. מה גם שאני רואה שגם המטריקוטן, כשהפסקתי מס' ימים יצר תגובת נגד של יצור נוסף של סטריות, ויכול להיות שהם צודקים והרטין A לא ירצ לי עוד סטריות אלא שזה היה צרוף מקרים. האם ושכדאי בכל זאת לקחת גם רטין A למרות שתוך שבוע שלש ימוש העור נהיה דקיק כמו עור העיניים?! תודה, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימני מתיחה
ד''ר סמדר שרייבר01/12/2008זה שיוצאים לך סימני מתיחה תוך טיפול לא מוזר כי מטפלים למה שכבר יצא ולא מונע חדשים. מטריקוטן עוזר מידע כללי. אשמח לשמוע על הנסיון האישי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)