פוטותרפיה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פוטותרפיה
    יעקב
    01/12/2008

נישלחתי לעשות את הפוטותרפיה בשביל אקנה ואני לא יודע אם זה יעזור לי וגם אם זה יעזור אני לא יודע אם התוצאות של הטיפול ישארו לאורך זמן ...את ממליצה על הטיפול ?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוטותרפיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוטותרפיה לאקנה

ד''ר סמדר שרייבר
    04/12/2008

יש טיפולי אור (פוטו) טובים לאקנה כגון אור כחול והבזקי אור. צריך בד'כ מספר טיפולים.
    יש את הטיפול הפוטודינמי שלהבדיל מהנ'ל מערב מריחת משחה פעילה שנספגת לאקנה והיא מופעלת ע'י האור ומביאה לריפוי. זה טיפול חזק וברוב המקרים מספיק אחד. תוצאות של טיפולים רפואיים הן אישיות גם מבחינת האפקט וגם מבחינת אורך הזמן. לפעמים משפיע לאורך זמן ולפעמים אחרי תקופה צריך עוד טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

יעקב
    04/12/2008

כן אני יודע שהפוטותרפיה זה טיפול שכולל 8 טיפולים ..אבל האם אחרי ה8 טיפולים רואים תוצאה משמעותית ? האם שווה להשקיע כסף בזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוה?

ד''ר סמדר שרייבר
    09/12/2008

לרוב רואים תוצאה משמעותית ואז מרוצים. יש מקרים מסוימים שלא מגיבים והם בודאי יאמרו שלא שוה. אתה צריך להחליט בעצמך אם לתת לזה את הסיכוי לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר סמדר,

J
    09/12/2008

היכן את ממליצה לעבור טיפולי פוטותרפיה? מהי העלות הממוצעת של טיפול\ים כאלו? תודה רבה והמשך שבוע נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו