טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום
חטפתי משהו ,כפות רגלי מתקלפות.בהתחלה הופיעו כמו בועות
נורא מכוער ומתקלף בקלות עד שמגיע לאיפה שכואב ואני פוצעת את עצמי
אני עם נעלי ספורט הרבה שעות,,ובגלל שקר לי אני לובשת גרביון ועל זה עוד זוג גרביים,
אולי בגלל הגרביון????
אין לי זמן ללכת לרופא
אני חייבת לעבוד עם נעלי ספורט
תודה
הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשמע שאת סובלת מיבלות מעמידה ממושכת ונעליים לוחצות ולא מתאימות. תלכי לרופא עור לאשר את האבחנה, תקבלי חופשת מחלה ותנוחי רגליים למעלה עד שירפא. בהמשך מומלץ נעליים רחבות, גרביים עבות ורכות, וללבוש אותם הפוך (תפרים בחוץ) למנוע חיכוך בכף הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד