תרופה לויטיליגו בשם EZALLINE PAINT

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• תרופה לויטיליגו בשם EZALLINE PAINT
    רותי
    30/12/2008

ד"ר הדס שלום רב אני מקווה שתדעי לענות לי על השאלה. קניתי את התרופה באמצעות רופא עור מסויים לפני כחודשיים ימים שהפנה אותי למישהו שדואג להביא את התרופה ממצרים. התרופה מיוצרת במצרים. החומר שמצויין בתרופה: KHELLINE 2 GM KHELLIN IS THE ACTIVE PRINCIPLE OF AMMI VISNAGA. צריך למרוח ולהמתין 20 דקות בצל ולאחר מכן 20 דקות להשתזף בשמש בשעות הבוקר או אחר הצהרים. אני חייבת לציין שיש שיפור משמעותי בצבע העור. מה ידוע לך על התרופה? האם היא גורמת לנזקים? האם החשיפה לשמש בשעות הבוקר המוקדמות גורמת לנזקים עתידיים? באם התרופה טובה ועוזרת לאנשים חולים מדוע אין משרד הבריאות בודק אותה ומאשר אותה לייבוא., תודה רבה רבה אשמח לקבל תשובה במייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ezalline לויטיליגו

לילך זרביב
    04/10/2015

היי רותי,
    אשמח לעזרתך בקניית התרופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה לויטיליגו בשם EZALLINE PAINT - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    06/10/2015

לא מכירה את התרופה. תוכלי להפנות את השאלות לרופא העור שמכיר אותה והמליץ עליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרופה מסוכנת והיא ישנה

גיא
    31/12/2008

התרופה הזו נקראת במקור meladinine אחר כך קראו לה ( יצרן אחר בארה"ב ) oxsoralen ultra בכל מקרה המרכיב הפעיל בשניהם הוא מצמח הנקרא אמיתה קייצית בעברית או בלטינית AMMI MAJUS היא מעלה את רגישות העור בצורה ניכרת לקרינה והסתבר בעבר לפני 30-40 שנה שהיא גרמה עקב כך לסרטן עור ולכן לא משתמשים יותר בארה"ב. אני לא מתפלא שבמדינות ערביות משתמשים כי שם זה לא אמריקה מבחינת המודעות. למה מייצרים במצרים ? כי הצמח נפוץ שם על גדות הנילוס וגם בישראל בשולי דרכים רואים אותו. השיפור זמני ויעלם אחרי הפסקת השימוש. גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ח'ח על הידע

ד''ר סמדר שרייבר
    01/01/2009

מאיפה אתה שולט כך בחומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטיליגו התרופה

שרי
    27/02/2009

שלום לך רותי, הבנתי שאת מצאת תרופה למחלת הויטיליגו ושהיא עזרה לך רציתי לדעת כיצד אני יכולה למצוא אותה ואם תוכלי לעזור לי אשמח מאוד אני סובלת מהמחלה הזאת כבר 14 שנה ואני כיום בת 25 אשמח מאוד אם תעזרי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותי בבקשה תכנסי.

נחמה
    14/05/2009

האם את יכולה בבקשה לכתוב את שם הרופא עור שהשיג לך את התרופה? או את מספר הטלפון שלו? תודה רבה רבה אני ישמח מאוד..!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו