שאלה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שלום
    31/12/2008

שלום ד"ר, אני אמורה להתחלי טיפול ברואקוטן, אבל בבדיקת דם של קרוטן הערכים היו מעל הטווח התקין, עכשיו קראתי בעלון מידע של התרופה שאסור לקחת את התרופה אם יש מינון יתר של ויטמין A עכשיו השאלה האם באמת אסור לי לקחת את התרופה?, וכמה זמן אני צריכה לחכות עד שהעודפים יצאו מהגוף, ואוכל להתחיל לקחת את התרופה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוטן גבוה

ד''ר סמדר שרייבר
    01/01/2009

אני ממליצה לך לחכות חודש, לא לקחת בזמן זה תוספות ויטמינים, ואז לחזור על הבדיקה. אם תקינה אז זה לא מהוה מניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אני
    02/01/2009

תודה ד"ר על התשובה, רציתי לשאול האם אני צריכה להמנע מאכילת ירקות כתומים שיש בהם ריכוז גבוה של בטא קרוטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירקות

ד''ר סמדר שרייבר
    04/01/2009

לא הייתי מצמצמת את התזונה הבריאה עד לבדיקה חוזרת. יתכן ותוצאת המעבדה הגבוהה היתה חד פעמית, אלא אם זה דחוף לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו