אלרגיה של העור.

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אלרגיה של העור.
    איל
    02/01/2009

שלום. לפני כ4 שנים אובחנתי כחולה פסוריאזיס בעקבות נגעים במרפקים ובברכיים. אחרי כחודש של טיפול במשחות הנגעים נעלמו. שנה לאחר הטיפול והריפוי כלומר לפני 3 שנים הופיעו לי משטחים אדומים ללא קשקשת באיזור החזה והבטן העליונה. התחושה שישי לי היא של צריבה חזקה כמו לאחר שיזוף ממושך. הרופאים טוענים שיש לי אלרגיה של העור וזה לא קשור לפסוריאזיס. התכשיר היחיד שמקל כל פעם למספר ימים הוא תרופה מיובאת בשם הידרו קורטיזון עם אלוורה. משחות נרידרם וכדורים אנטי אלרגיים לא ממש משפיעים. אני סובל מהתופעה בעיקר בחורף בחודש האחרון יש לי צריבה בלתי פוסקת וממש קשה לי עם זה. האם התופעה ידועה לך והאם הטיפול שאתם מציעים ירפא את הבעיה? מהי עלות משוערת בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה של העור.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בעור

ד''ר סמדר שרייבר
    04/01/2009

טיפול פוטודינמי אינו מתאים לאלרגיה בעור. גם אם יעזור לך הכל יחזור כשתחשף לגורם של האלרגיה. תצטרך לברר אצל רופא אלרגולוג מה מקור האלרגיה ולהמנע ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו