מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "פצעי קור" באצבעות הרגליים?יאיר04/01/2009
מדי שנה חוזרת אצלי תופעה של "פצעי קור" באצבעות הרגליים, מן עקיצות שמכסות את אצבעות הרגליים, מגרדות ככל שהטמפרטורה עולה. יצא לי לראות רופא עור רק בקיץ, כשמן הפצעים נשארו רק מספר כתמים כהים וקיבלתי דרמסילק להאצת שיקום העור. אך יש משהו שכדאי לקחת עכשיו, כשה"פריחה" בשיאה? להרגיע את הגירוד? כרגע צבע האצבעות אדום עם מספר נקודות יותר כהות, הגירוד הוא בלתי נמנע כך שמנסיוני הצבע השולט לפרקים הוא סגול. האם יש לקחת את הדרמסילק גם עכשיו (גם עכשיו העור מאוד יבש עם סימני קילוף (אולי מהגירוד)? יש פעילות מנע מומלצת כלשהי לחורף הבא (אני לא גר בסביבה קרה במיוחד...)? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פצעי קור
ד''ר סמדר שרייבר04/01/2009לגבי משחת דרמה סילק אני לא מכירה וגם לא מצאתי אותה בספר התרופות (מדיק) כך שלא יכולה לענות לך. אם העור יבש כדאי לשמן אותו עם קרם כגון דרמקול. לגבי מניעה של פצעי קור: מומלץ נעליים מעט רחבות (אסור לחץ), גרביים מחומר טבעי וסופג כותנה או צמר, גם הגרביים במידה מתאימה ולא לוחצות, חשוב מאד סוליה עבה אשר מבודדת מהקור של הרצפה. יש גם נעליים מחממות במיוחד אשר ניתנות לרכישה ב"מטיל", או מגפונים עם פרוה ואם הבעיה קשה שוה להשקיע בנעל איכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יאיר04/01/2009מתשובתך אני מבין שלגבי הקלת הגרוד אין פתרון.
כמו כן בקשר לדרמסילק, ביצעתי חיפוש. המשחה זהה לדרמקול (מבוססת צטומקרוגול) לכן אתחיל להשתמש בה בעצתך
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)