מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פסוריאזיסאורי07/01/2009
שלום , רציתי לדעת האם בטיפול נכון במחלת הפסוריאזיס יכול להיות שהמחלה תיעלם לחלוטין ולא תחזור יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פסוריאזיס
ד''ר סמדר שרייבר11/01/2009צר לי לאכזב אותך אבל פסוריאזיס היא מחלה כרונית, ועם טיפול מתאים תוכל להמנע מהנגעים לתקופה מסוימת אבל בזמן מסוים הם יחזרו. המחלה מושפעת מתורשה וגם מגורמים סביבתיים, אקלימיים, מזון ומצב נפשי ואי אפשר לשלוט בכולם ולמנוע גירויים להתפרצות וגם לא לשנות את התורשה שלך. הגישה הנכונה צריכה להיות משולבת, לדוגמה יש אנשים שנתונים בלחצים נפשיים קיצוניים או בתקופה לא מאוזנת והם צריכים לשקול גם טיפול פסיכולוגי נוסף לתרופות. בין המטופלים שלי אני מכירה שניים שמספרים שכבר 7 שנים הם חופשיים מנגעי הפסוריאזיס ולכן יש תקוה, אבל הם לא יודעים על משהו מיוחד שעשו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב פוטותרפיה
טליה15/01/2009שלום, בהמשך לשאלה, האם ניתן לשלב טיפולים פוטותרפיים בטיפול הרגיל המשחתי? או שצריך איזה הפרדה או "תקופת צינון" בין סוגי הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שילוב פוטותרפיה
ד''ר סמדר שרייבר18/01/2009אפשר לשלב בין הטיפולים אבל עדיף הפרדה כדי לאפשר את מקסימום האפקט של הפוטותרפיה. לעומת זאת לא צריך להשאר תקופה בלי שום פיתרון. תפסיקי עם המשחות מיד לפני הפוטותרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נכון שטיפות הנטורל קיור יכולות
נטלי05/02/2009לעזור לחולי פסוריאזיס??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין לי נסיון איתן
ד''ר סמדר שרייבר08/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)