פסוריאזיס

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פסוריאזיס
    אורי
    07/01/2009

שלום , רציתי לדעת האם בטיפול נכון במחלת הפסוריאזיס יכול להיות שהמחלה תיעלם לחלוטין ולא תחזור יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסוריאזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסוריאזיס

ד''ר סמדר שרייבר
    11/01/2009

צר לי לאכזב אותך אבל פסוריאזיס היא מחלה כרונית, ועם טיפול מתאים תוכל להמנע מהנגעים לתקופה מסוימת אבל בזמן מסוים הם יחזרו. המחלה מושפעת מתורשה וגם מגורמים סביבתיים, אקלימיים, מזון ומצב נפשי ואי אפשר לשלוט בכולם ולמנוע גירויים להתפרצות וגם לא לשנות את התורשה שלך. הגישה הנכונה צריכה להיות משולבת, לדוגמה יש אנשים שנתונים בלחצים נפשיים קיצוניים או בתקופה לא מאוזנת והם צריכים לשקול גם טיפול פסיכולוגי נוסף לתרופות. בין המטופלים שלי אני מכירה שניים שמספרים שכבר 7 שנים הם חופשיים מנגעי הפסוריאזיס ולכן יש תקוה, אבל הם לא יודעים על משהו מיוחד שעשו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב פוטותרפיה

טליה
    15/01/2009

שלום, בהמשך לשאלה, האם ניתן לשלב טיפולים פוטותרפיים בטיפול הרגיל המשחתי? או שצריך איזה הפרדה או "תקופת צינון" בין סוגי הטיפולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב פוטותרפיה

ד''ר סמדר שרייבר
    18/01/2009

אפשר לשלב בין הטיפולים אבל עדיף הפרדה כדי לאפשר את מקסימום האפקט של הפוטותרפיה. לעומת זאת לא צריך להשאר תקופה בלי שום פיתרון. תפסיקי עם המשחות מיד לפני הפוטותרפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נכון שטיפות הנטורל קיור יכולות

נטלי
    05/02/2009

לעזור לחולי פסוריאזיס??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי נסיון איתן

ד''ר סמדר שרייבר
    08/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו