טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ליפני כחודש הופיע לי פצע גדול ומסביבו כחול מתחת לחזה וכעבור כמה שבועות יצאו לי פצעים קטנים אדומיים בגב והתפשט לעבר הבטן אני לא יודעת אם זה אלרגיה או אבעבועות אבל שגירדתי אותם הם נראים כאילו הן התיבשו
אני לא יודעת אם זה מקור כי אני גרה במקום שממש קר בו ואני לא יודעת אם זה אלרגיה כי הן לא יתפשטו בכל הגוף
אבקשך את תשובתך תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא נשמע כאבעבועות כי בד'כ מלווה חום ויש שלפוחיות. אלרגיה יכולה לגרום לכל תופעה ואי אפשר לשלול. פצעי קור מופיעים לרוב בכפות ידיים ורגליים לא בבטן. אם הפצעים התיבשו והבריאו זה לא ממש חשוב. אם עדיין נשארו ויש תופעות נוספות כגון חום או סימני מחלה אחרים לכי להבדק אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד