מלא נקודות חן

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• מלא נקודות חן
    רון
    18/01/2009

שלום. יש לי מלא נקודות חן על הכתפיים/גב/צוואר וקצת על הפנים. זה ממש לא יפה בעיניי, אני לא שמן או משהו ואין לי מה להתבייש במבנה הגוף שלי ובכל זאת אני ממש מתבייש להוריד חולצה וזה הורס לי את החיים!! (אני בן 14) הנקודות חן פשוט נקודות חן שטויות קטנות שהצטברו עליי במשך הזמן עם החשיפה לשמש כנראה. לא נראה לי שזה שייך למשהו סרטני חס וחלילה כי יש לי אותן מלא זמן והן קטנות ושטוחות. הייתי מתת להסיר אותן את כולן אבל הבנתי שזה בלתי אפשרי כי כל נקודה צריכה יפול רציני ואם אני מסיר אז זה מלא מלא יענו את כולן כי להוריד אחת- שתיים לא יעזור. האם שווה ויש דרך להסיר אותן בדרך יעילה ולא יקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלא נקודות חן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "נקודות חן"- שומות

ד''ר סמדר שרייבר
    22/01/2009

הסרת שומות מהגוף תמיד תשאיר צלקת קטנה. כאשר הנקודות בולטות אפשר לקלף אותן כירורגית מעל העור באופן שטחי ואצלך זה שונה כי הן שטוחות. בגב ההצטלקויות לרוב לא יפות, ועלולות להיות פחות חינניות מהנקודה. לא נראה לי לכן שיש פיתרון ממש טוב בשבילך, ואם בכל זאת תנסה להוריד אז קודם בודדות ותבדוק אם אתה מרוצה מהתוצאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו