מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מלא נקודות חןרון18/01/2009
שלום. יש לי מלא נקודות חן על הכתפיים/גב/צוואר וקצת על הפנים. זה ממש לא יפה בעיניי, אני לא שמן או משהו ואין לי מה להתבייש במבנה הגוף שלי ובכל זאת אני ממש מתבייש להוריד חולצה וזה הורס לי את החיים!! (אני בן 14) הנקודות חן פשוט נקודות חן שטויות קטנות שהצטברו עליי במשך הזמן עם החשיפה לשמש כנראה. לא נראה לי שזה שייך למשהו סרטני חס וחלילה כי יש לי אותן מלא זמן והן קטנות ושטוחות. הייתי מתת להסיר אותן את כולן אבל הבנתי שזה בלתי אפשרי כי כל נקודה צריכה יפול רציני ואם אני מסיר אז זה מלא מלא יענו את כולן כי להוריד אחת- שתיים לא יעזור. האם שווה ויש דרך להסיר אותן בדרך יעילה ולא יקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
"נקודות חן"- שומות
ד''ר סמדר שרייבר22/01/2009הסרת שומות מהגוף תמיד תשאיר צלקת קטנה. כאשר הנקודות בולטות אפשר לקלף אותן כירורגית מעל העור באופן שטחי ואצלך זה שונה כי הן שטוחות. בגב ההצטלקויות לרוב לא יפות, ועלולות להיות פחות חינניות מהנקודה. לא נראה לי לכן שיש פיתרון ממש טוב בשבילך, ואם בכל זאת תנסה להוריד אז קודם בודדות ותבדוק אם אתה מרוצה מהתוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)