כוויה בגלל שימוש בבנזמיצין טופיקל ג

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כוויה בגלל שימוש בבנזמיצין טופיקל ג
    ויאולה
    07/02/2009

נכוויתי בכל הפנים ממשחה הנוראית בנזמיצין שהרופא עור נתן לי, אחרי 3 ימים של שימוש בהתחלה הופיע לי גירוי נוראי ואודם ואחרי כמה ימים כוויות ממש בכל הפנים זה נראה ממש מכוער בצורת זקן הכתמים חומים ואדומים. למה המשחה הזאת שרפה לי את העור? האם הכוויות ישארו עכשיו הרבה זמן? האם יהיו צלקות? מה יכול לעזור לשפר את המצב? אם זה חומר שעושה כוויות וצלקות למה הוא מאושר ע"י משרד הבריאות? תעזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנזמיצין טופיקל

ד''ר סמדר שרייבר
    08/02/2009

זהו תכשיר מאושר ותקין שטוב למרבית המטופלים. יש אנשים שיש להם רגישות אישית לתרופה מסוימת, במקרה כזה צריך להפסיק מיד עם הופעת האודם והגירוי ולהתיעץ עם רופא מה לעשות בהמשך. החדשות הטובות הן שכמעט אף פעם לא נשאר נזק מתרופה במריחה. כדאי שתחזרי לרופא עור שיתן לך תכשירים להרגעת העור, וכך יתרפא לך יותר מהר. כדאי גם שתהיי במעקב שלו כדי שלא יתפתח זיהום משני בימים הבודדים בהם העור פצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בטאקורן יוריד את הכוויות שנוצרו

אירה
    09/02/2009

תודה רבה על עזרתך, פניתי לרופא והוא נתן לי קרם בטאקורן , השאלה שלי האם זה יעזור לכוויות שיש לי בפנים? יש לי כיוויות חומות כרגע בפנים ואני 3 ימים בטיפול קרם בטאקורן, אני רוצה לדעת האם הוא יעזור לכתמים החומים של כוויות להיעלם? או שכדאי לי לשקול לקנות משחה קלוקוט למשל כדי שלא ישארו סימני כוויה או צלקת? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם בטאקורטן

ד''ר סמדר שרייבר
    13/02/2009

בשלב זה בטאקורטן יכול לעזור כדי לתת תנאים טובים לריפוי ולהגן מפני סימנים. בד'כ משתמשים בו ימים בודדים ועלייך להיות במעקב של הרופא בהמשך כדי להתאים לך תכשיר המשכי (אולי קלוקוט בהתאם למצבך) אם בכלל תצטרכי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו