מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כוויה בגלל שימוש בבנזמיצין טופיקל גויאולה07/02/2009
נכוויתי בכל הפנים ממשחה הנוראית בנזמיצין שהרופא עור נתן לי, אחרי 3 ימים של שימוש בהתחלה הופיע לי גירוי נוראי ואודם ואחרי כמה ימים כוויות ממש בכל הפנים זה נראה ממש מכוער בצורת זקן הכתמים חומים ואדומים. למה המשחה הזאת שרפה לי את העור? האם הכוויות ישארו עכשיו הרבה זמן? האם יהיו צלקות? מה יכול לעזור לשפר את המצב? אם זה חומר שעושה כוויות וצלקות למה הוא מאושר ע"י משרד הבריאות? תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנזמיצין טופיקל
ד''ר סמדר שרייבר08/02/2009זהו תכשיר מאושר ותקין שטוב למרבית המטופלים. יש אנשים שיש להם רגישות אישית לתרופה מסוימת, במקרה כזה צריך להפסיק מיד עם הופעת האודם והגירוי ולהתיעץ עם רופא מה לעשות בהמשך. החדשות הטובות הן שכמעט אף פעם לא נשאר נזק מתרופה במריחה. כדאי שתחזרי לרופא עור שיתן לך תכשירים להרגעת העור, וכך יתרפא לך יותר מהר. כדאי גם שתהיי במעקב שלו כדי שלא יתפתח זיהום משני בימים הבודדים בהם העור פצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בטאקורן יוריד את הכוויות שנוצרו
אירה09/02/2009תודה רבה על עזרתך, פניתי לרופא והוא נתן לי קרם בטאקורן , השאלה שלי האם זה יעזור לכוויות שיש לי בפנים? יש לי כיוויות חומות כרגע בפנים ואני 3 ימים בטיפול קרם בטאקורן, אני רוצה לדעת האם הוא יעזור לכתמים החומים של כוויות להיעלם? או שכדאי לי לשקול לקנות משחה קלוקוט למשל כדי שלא ישארו סימני כוויה או צלקת? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרם בטאקורטן
ד''ר סמדר שרייבר13/02/2009בשלב זה בטאקורטן יכול לעזור כדי לתת תנאים טובים לריפוי ולהגן מפני סימנים. בד'כ משתמשים בו ימים בודדים ועלייך להיות במעקב של הרופא בהמשך כדי להתאים לך תכשיר המשכי (אולי קלוקוט בהתאם למצבך) אם בכלל תצטרכי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)