יונייי

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• יונייי
    שאלה מטרידה
    23/02/2009

שלום אני למעלה מ 8 חודשים ,נטלתי סרוקסט.(בין אחד וחצי ל שתיים וחצי כדורים ליום) אחרי שהכרתי בחורה איתה יצאתי הפסקתי עם הכדורים. החלטתי להפסיק עם הסרוקסט בגלל מצבי שהשתפר והרוב בגלל שהחשק המיני שלי ירד . לאחר חודשיים הבחורה ואני נפרדנו . והייתי שוב בדיכאון עמוק ,מה שגרם לנשירת שיער מסיבית ביותר ולסבוריאה שגרמה לעוד יותר דיכאון . לפני חודש ,אחרי 4 חודשים בלי הכדורים התייאשתי וחזרתי לסרוקסט.חצי כדור ביום. והכי חשוב הפסיק לי נשירת השיער. השאלה הנשאלת היא אם השיער שנשר יחזור למצבו הקודם לפני 3 חודשים אחרי שהפסיקה לי הנשירה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יונייי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער

ד''ר סמדר שרייבר
    27/02/2009

אתה מתאר מצב נדיר בו השיער נושר כנראה כתגובה למצבך הנפשי ואולי כתגובה לסבוראה בקרקפת. במקרה כזה עכשיו שאתה נוטל כדורים נגד דכאון ומצבך השתפר רוב הסיכויים שהשיער יחזור. במקביל מומלץ שתפנה לרופא עור לבדיקות כדי לשלול את הסיבות השכיחות יותר לנשירה כגון מחסור בברזל, הפרעה בפעילות בלוטת המגן וכן כדי לקבל טיפול מתאים אם יגלו משהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

יוני
    27/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו