גודל השיער במשך הזמן

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• גודל השיער במשך הזמן
    ליאור
    26/02/2009

שלום יש לי שאלה אלייך ואני מקווה שתוכלי לענות לי עליה איזה תכשיר להורדת שיער גורם לשיער להיות גדול יותר מעכשיו? או בקיצור- מה יכול לעשות את מצב השערות יותר גרוע? כי אני רוצה לספר תשיער ברגליים ושעווה בבטן חזה וידיים ורוצה לדעת מה יקרה אחרי שזה יגדל.. מה יהיו התוצאות? תודה לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל השיער במשך הזמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בשיעור הגוף

ד''ר סמדר שרייבר
    27/02/2009

השאלה לא מובנת לי, כי לא ברור אם אתה רוצה להפטר מהשערות או למצוא שיטה שתגביר את השיעור. אם אתה רוצה להפטר מהשערות ע'י שעוה הגדילה של השיער תעוכב זמנית ואח'כ תחזור לרגיל, ולאחר טיפולים חוזרים בשעוה יתכן שתפטר לגמרי מחלק מהשערות. אם אתה רוצה לגדל שערות אני לא יכולה להמליץ על שיטה לעשות את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ליאור
    27/02/2009

תודה לך על התשובה אני לא התכוונתי שאני רוצה להגדיל את השיעור.. רציתי לדעת ממה להמנע. חוץ משעווה שלפי מה שאת אומרת אפשר להשתמש בו כי השיער לא יהיה יותר גדול- מה אם מכונת תספורת? האם היא משפיעה על השיעור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכונת תספורת

ד''ר סמדר שרייבר
    05/03/2009

מכונת תספורת לא תגרום לגדילת שערות נוספות אבל אחרי שימושים רבים יתכן והשיער יתעבה ויתחזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו