מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתמים חומים בעור סביב הטבורג.18/03/2009
שלום! אני בן 23,בעל בריאות תקינה ואף מתעסק בספורט,הייתי אצל תזונאית ואני מקפיד על אורח חיים בריא ותזונה.בחצי שנה האחרונה התחלתי ליטול מולטי ויטמין לגברים ובערך לפני 3 חודשים החלו להופיע אצלי כתמים חומים מסביב לטבור.אני די סבור שהכתמים קשורים לתזונה שלי,ואני גם די חושש שמדובר בעודף של ויטמין או מינרל ולא בחוסר.הפסקתי ליטול את המולטי ויטמין למשך שבוע וחצי והכתמים החלו להיעלם,ואז כאשר חזרתי ליטול אותו במשך 3-4 ימים שוב הכתמים החלו להופיע שוב ואז זה בלבל אותי כי לא הבנתי האם הם נלעמו בגלל העודף או בגלל החוסר(נראה לא סביר שתוך 3 ימים זה חוזר) עכשיו הפסקתי כבר שבועיים וחצי ליטול את המולטי ויטמין והכתמים אפילו גדלו מעט לטעמי. במה יכול להיות שמדובר? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתמים סביב טבור
ד''ר סמדר שרייבר22/03/2009לא ידוע לי במה מדובר. גם לא רואה את הקשר לתזונה בבחור בריא שמקפיד על זה. מצטערת. תיגש להבדק אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)