מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צלקות אקנהיוגב23/03/2009
שלום היה לי אקנה קשה בגב כעת יש סימנים אדומים חומים וחורים. את יכולה להמליץ לי על קרם או משחה שיכולה להעביר את הסימנים האדומים חומים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלקות אקנה
ד''ר סמדר שרייבר26/03/2009לעולם נשארות ואפשר להקל ולטשטש אותן בשיטות שונות. תוכל להתחיל עם קרם מבהיר במרשם מרופא עור. זה אמצעי פשוט וזמין אבל לוקח חודש חודשיים עד שתראה תוצאות. אפשר לשלב עם קרם לטישטוש צלקות כגון קלוקוט או מדרמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש כמה צלקות אקנה
..28/03/2009על הפנים..אני בת 18 וחצי..
מה הפתרון?והאם זה נעלם לתמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הההבדל בין צלקת
..28/03/2009לכתם?!!
איך אני אמורה לדעת אם זה כתם או צלקת?
אם זה כתם זה נעלם ואם צלקת זה לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבדלים
ד''ר סמדר שרייבר29/03/2009צלקת היא חוסר רציפות בשלמות הרקמה. הפרעה במרקם ובמבנה.
כתם הפרשי צבע. לפעמים הם באים בנפרד ולפעמים ביחד (יכולה להיות צלקת חומה כהה).
רופא מיומן כגון רופא עור יעזור לך להבדיל בינהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צלקות אקנה גיל 18
ד''ר סמדר שרייבר29/03/2009במקרה שלך מומלץ לחכות ולא להשתזף וסיכוי טוב שהצלקות ישתפרו תוך שנה (אבל לא יעלמו). אפשר גם להעזר במשחות שרשומות בתשובה למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי זה בצבע אדום לא חום
מישהייי29/03/2009יכול להיות שזה כתמים..בכל אופן..אני אבדוק אצל רופא עור..תדוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ?
רוית01/04/2009האם פילינג עמוק מסוגל להעלים צלקות אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
ד''ר סמדר שרייבר06/04/2009להעלים לא לטשטש כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלמה=המלצה
א03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)