טיפול פוטו דינאמי לפסוריאזיס?

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• טיפול פוטו דינאמי לפסוריאזיס?
    תמר
    10/04/2009

יש טיפול מיוחד כזה? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובות לשאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פוטודינמי לפסוריאזיס

ד''ר סמדר שרייבר
    11/04/2009

תוכלי לקבל מידע במאמר באתר טיפולים פוטודינמיים של אסף הרופא. הכניסה לאתר דרך URL שמופיע בראש הפורום הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי בשקיקה

תמר
    12/04/2009

ויש לי כמה שאלות, אם אפשר:

1. האם יש פסוריאזיס שלא ניתן לטיפול כזה?
    2. האם יש מיגבלה להמשיך טיפול שכבר התחיל במשחות אחרות (אני כרגע בטיפול דייבובט. זה ניתן לשילוב?)
    3. האם אני יכולה לשאול ולהתייעץ עם רופאת העור שלי, האם היא תכיר את השיטה הזאת?
    4. האם הטיפולים האלה יקרים, או שיש אפשרות למימון של קופ"ח (אני חברה בכללית) - את לא צריכה להגיד סכומים וכאלה, רק אם זה עלות נוחה, באופן יחסי לתרופות וכן אם את יודעת על אנשים שקיבלו מימון או השתתפות של הקופה.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר סמדר שרייבר
    14/04/2009

הטיפול מתאים לפסוריאזיס באיזורים מצומצמים למשל ברכיים, מרפקים וכו'.
    פסוריאזיס מחלה כרונית, ואי אפשר להבריא ממנה לתמיד, מתי שהוא היא תחזור.
    הטיפול במשחות לא סותר, אלא מפסיקים אותן יומיים לפני הטיפול ומספר ימים אחריו.
    קופת חולים לא מממנת את הטיפול.
    בדיקת התאמה לטיפול במרפאה פוטודינמית באסף הרופא לא תחיב אותך בתשלום ואת יכולה להגיע דרך טלפון 08-9779981

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו