שחורים בפנים ושקעים בפנים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שחורים בפנים ושקעים בפנים
    ענבל
    12/04/2009

כיום אני בת 20 ולפני כמה שנים עברתי טיפול חד-פעמי בפנים בשביל להוציא שחורים מהפנים.
    כבר למעלה משנה יש לי שחורים בפנים שהם הפכו כבר למן חורים בפנים.
    לפי הבנתי מרופא העור שלי, זה נגרם לי כתוצאה ממניפולציה על העור (כלומר יכול להיות שזה נגרם לי מהטיפול החד- פעמי שעברתי).

רציתי לדעת מה ניתן לעשות בנידון, הרופא שלי אמר שיכול להיות לייזר יוכל לעזור אך הוא צריך לחקור את העניין.

האם זה באמת יכול להיות מהטיפול בשחורים שעברתי?
    בעבר היה לי עור חלק לגמרי ואני ממש מתוסכלת מזה.
    מה נראה לך שניתן לעשות כעת?

בתודה,

ענבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקעים כתוצאה מבלוטות חלב מורחבות

ד''ר סמדר שרייבר
    14/04/2009

לא נראה לי שקרה מטיפול חד פעמי של ניקוי. ניקוי קומדונים (שחורים) הוא רצוי ומונע הזדהמות שלהם, בידיים מקצועיות וטובות לא תהיה בעיה. אבל אני לא יודעת איך טיפלו בך.
    יש אנשים שבלוטות חלב שלהם פעילות ומורחבות, ואולי כשניקו את התוכן נתגלה הגודל של הפתח.
    אפשר לנסות לייזר אבל לא תמיד עוזר. אין טיפול שיסגור את הבלוטות לגמרי אבל יש אפשרות להצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ענבל
    14/04/2009

כעת אני מבינה לפחות יותר טוב ממה זה עשוי לנבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך ניתן להצר?

ענבל
    14/04/2009

רק באמצעות לייזר? או שיש טיפול אחר שיכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת נקבוביות

ד''ר סמדר שרייבר
    17/04/2009

לא כל לייזר יעזור, 1540 ננומטר לפעמים עוזר. גם טיפול פוטודינמי (תוכלי לקרוא באתר שבראש הפורום) יכול להצר נקבוביות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ענבל
    19/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו