מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחורים בפנים ושקעים בפניםענבל12/04/2009
כיום אני בת 20 ולפני כמה שנים עברתי טיפול חד-פעמי בפנים בשביל להוציא שחורים מהפנים.
כבר למעלה משנה יש לי שחורים בפנים שהם הפכו כבר למן חורים בפנים.
לפי הבנתי מרופא העור שלי, זה נגרם לי כתוצאה ממניפולציה על העור (כלומר יכול להיות שזה נגרם לי מהטיפול החד- פעמי שעברתי).
רציתי לדעת מה ניתן לעשות בנידון, הרופא שלי אמר שיכול להיות לייזר יוכל לעזור אך הוא צריך לחקור את העניין.
האם זה באמת יכול להיות מהטיפול בשחורים שעברתי?
בעבר היה לי עור חלק לגמרי ואני ממש מתוסכלת מזה.
מה נראה לך שניתן לעשות כעת?
בתודה,
ענבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקעים כתוצאה מבלוטות חלב מורחבות
ד''ר סמדר שרייבר14/04/2009לא נראה לי שקרה מטיפול חד פעמי של ניקוי. ניקוי קומדונים (שחורים) הוא רצוי ומונע הזדהמות שלהם, בידיים מקצועיות וטובות לא תהיה בעיה. אבל אני לא יודעת איך טיפלו בך.
יש אנשים שבלוטות חלב שלהם פעילות ומורחבות, ואולי כשניקו את התוכן נתגלה הגודל של הפתח.
אפשר לנסות לייזר אבל לא תמיד עוזר. אין טיפול שיסגור את הבלוטות לגמרי אבל יש אפשרות להצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ענבל14/04/2009כעת אני מבינה לפחות יותר טוב ממה זה עשוי לנבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן להצר?
ענבל14/04/2009רק באמצעות לייזר? או שיש טיפול אחר שיכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצרת נקבוביות
ד''ר סמדר שרייבר17/04/2009לא כל לייזר יעזור, 1540 ננומטר לפעמים עוזר. גם טיפול פוטודינמי (תוכלי לקרוא באתר שבראש הפורום) יכול להצר נקבוביות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ענבל19/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)