מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי טיפולשירלי14/04/2009
לחברה שלי וגם לי לצערי יש פסוריאזיס.
היא עברה טיפול פוטודינמי וחלק מהנגע שהיה גדול יש לציין נעלם
אמנם לא באופן מוחלט אבל נעלם למדיי.
מה שקרה הוא שאחרי 3 שבועות מהיעלמות הנגגיע הוא חזר לגודלו
שהיה לפני הטיפול.
האם כך צריך להיות ?
או שהטיפול אמור בכל זאת להקנות הפוגה משמעותית או היעלמות מוחלטת של הנגע.
ממה שקראתי על הטיפול אז הוא היה אמור להרוס את כלי הדם שנוצרו .
אז מדוע הנגע חזר שוב ?
תודה על התייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לטיפול
ד''ר סמדר שרייבר17/04/2009תגובה לטיפול היא אישית. יש מקרים של פסוריאזיס שההטבה תמשך זמן רב ובמקרים מעטים רק זמן קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
יהודית18/04/2009לאיזה דרגות חומרה של פסוריאזיס מתאים טיפול פוטודינמי? ואם אני משתמשת בקביעות במשחה לטיפול בנגעים כמה זמן אני צריכה להפסיק את הטיפול לפני פוטודינמיקה אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דרגות
ד''ר סמדר שרייבר21/04/2009טיפול פוטודינמי מתאים לפסוריאזיס קל באיזורים קטנים שאינם עולים על 10% שטח גוף.
צריך להפסיק משחה באיזור המיועד לטיפול יומיים קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול משחתי
נירית23/04/2009בהמשך לשאלה,
אפשר להמשיך בטיפול המשחתי אחרי הטיפול הפוטודינמי, גם כצעד מניעתי? אם כן כמה זמן צריך לחכות אחרי הטיפול? אם הם לא סותרים אחד את השני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך טיפול משחתי
ד''ר סמדר שרייבר26/04/2009לא כדאי לאחר הטיפול להשתמש במשחה. המטרה שלא יזדקקו לה. אבל אם בכל זאת רוצים כדאי לחכות חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)