קמטי הבעה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• קמטי הבעה
    מירי
    08/06/2009

אני בת 23 בהריון ולאחרונה הבחנתי שקמטי ההבעה במצח לי נהיו בולטים גם כשאני לא מזיזה את הפנים רואים אותם 2 קווים לרוחב ומעל העין היה לי קמט הבעה קטן שהייתי רואה אותו בשמש ועכשיו הוא נהיה כמו שקע עמוק ורואים אותו במיוחד בשמש השאלה שלי האם זה קשור להריון או שזה הזדקנות העור ואיך אפשר לטפל בגילי בדבר כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמטי הבעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמטי הבעה

ד''ר סמדר שרייבר
    10/06/2009

לא קשורים להריון, ובודאי שאי אפשר לטפל בהם תוך כדי הריון! כאשר תסימי הריון והנקה, תוכלי לשקול טיפול בוטוקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה

מירי
    10/06/2009

רציתי לציין שיש לי גם בצקת ברגליים יכול להיות שיש גם במצח וזה החמיר את המצב אני לא מבינה איך בחורה בגילי תתחיל עם טיפול בוטקוס בחיים לא ראיתי בחורות בגילי שמטפלות בדבר כזה אין דרך אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס לא בהריון

ד''ר סמדר שרייבר
    15/06/2009

ולכן לא רלונטי לדון בזה. תסימי את ההריון, ואם ההשערה שלך שהבצקות גרמו לקמט נכונה אז הקמט יעלם וגם אז הטיפול לא יהיה רלונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו