כתמים חומים/אדומים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כתמים חומים/אדומים
    גאיה
    13/06/2009

שלם רב,
    לפני כשבוע הייתי בים (פעם ראשונה העונה) ונחשפתי לשמש לזמן של שעתיים. לציין כי גוון עורי הוא בהיר. בזמן החשיפה, נמרחתי בקרם הגנה אך כנראה שלא מספיק. כשחזרתי הבייתה גיליתי כתם אדום גדול, ללא צורה מוגדרת, בחלק העליון של הרגל וכן כתם דומה באזור הבטן התחתונה. לא ייחסתי לדבר חשיבות שכן הייתי בטוחה ש"נשרפתי" והכתמים יעבור תוך כמה ימים. אולם, עבר כבר שבוע ובכתמים טרם חלפו. הצבע שלהם השתנה (הגוון הוא חום שמתחיל לדהות) אך זה טרם נעלם. אני ממש מודאגת כי זה לא נראה כמו שיזוף ואני חוששת שמדובר במשהו חמור יותר. קבעתי תור לרופא עור לעוד שבועיים אך אני ממש מודאגת ואשמח לשמוע את עמדותייך בנושא זה...

תודה מראש,
    גאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים חומים/אדומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים/כויות

ד''ר סמדר שרייבר
    15/06/2009

כנראה מדובר בכויות. יתכן ואלו כויות שמש, או שגירוי מחומר שבא במגע עם העור כגון מיץ מדוזות שצף בתוך מי הים. לפי מה שאת מתארת הכויות כבר בשלבי ריפוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

גאיה
    16/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו