אקנה שהתפרץ

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אקנה שהתפרץ
    אריאל
    14/06/2009

שלום שמי אריאל אני סובל מאקנה דרגה בינונית, השבוע הייתי בים המלח ותוך כדי מרחתי בוץ על הפנים מים המלח בוץ אורגינל קמתי בבוקר אם התפרצות של פצעונים משהו כמו 20 פצעים דלקתיים קטנים באיזור הלחי חשבתי שבוץ ים המלח אמור לעזור אבל שהלכתי לרופא ביחידה הוא אמר שזה לא טוב למרח על הפנים זה טוב לגוף אבל לא לפנים. אני חייל הוא הביא לי תרופה שנקראת בטאקורטן ואמר לי למורח על הפצעים מכיוון שגם כך אני סובל מאקנה אני מפחד לשים את המשחה על מנת שלא ישאר לי סימנים מה דעתך בעיניין ???
    אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה שהתפרץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אריק

אריאל
    14/06/2009

כלומר השאלה שלי אני לא מכיר את המשחה ואני מפחד להשתמש בה כי מצד אחד כולם אומרים לי לא לדעת וזה יעבור לבד מצד שני הרופה המליץ על המשחה ואני קצת מפחד שהישאר סימנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטאקורטן לפצעים

ד''ר סמדר שרייבר
    15/06/2009

בטאקורטן אינו מתאים לאקנה, אבל יכול להתאים לפצעים אחרים כגון אלרגיים, גירוי. הכי טוב להבדק אצל רופא עור שיראה על מה מדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו