שרופה לגמריי.

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שרופה לגמריי.
    שירלי
    16/07/2009

היי,חזרתי מהים,ועשיתי טעות נוראית ולא חזרתי למרוח קרם הגנה אחרי השעתיים הראשונות..
    ונשרפתי
    אבל כל כך!אין סנטימטר בי שלא שרוף
    בכל מקרה זה כבר היום השלישי וברוב הגוף האדוממיות ירדה -רק בכתפיים [בקו שיורדים מהצוואר קצת מעל לשני העצמות ש'חוסמות' את מפתח הלב] יש לי אדום חזק ובוהק עם נקודות מחוספסות כאלה כמו עור ברווז אני לא יודעת איך להגדיר את זה,זה יתקלף?זה ישתזף?מה הולך לקרות לי?
    גם בפנים השתזפתי..והאף שלי מקומט ויבש..בעעעע,אני ממש לא יודעת מה לעשות קראתי איפשהוא בכתבה באינטרנט שגם אם אני אצא מזה עכשיו -אני רק אתפוס צבע וזהו..זה יחזור אליי בבום גיל 30 מה אני עושה כדי למנוע את זה?
    האם פילינג יעזור?האם לפנות לרופא עור או לקוסמטיקאית?מה לעשות בעצם כדי שהעור שלי בפנים ובכתפיים יחזור למצבו?

אני מרגישה נורא שלמדתי את הלקח שלי על בשרי.:'( אני אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרופה לגמריי.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהחלט תלמדי את הלקח! שמש זה אסון

נדב
    17/07/2009

לעור!!!
    תישמי אלווורה . יש גם משחת ביאפין . תלכי לרופאה שתראה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כויות שמש

ד''ר סמדר שרייבר
    17/07/2009

ירון למטה כבר ענה תשובה נכונה במקומי. בעתיד תמרחי קרם נגד שמש בים כל שעתיים וגם אחרי כל יציאה מהמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו