טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום מזה כמה שנים יש לי פצעים בגב אשר מתייבשים ומשאירים כתמים חומים. רופאת העור רשמה לי תרופה בשם rvit-avit 0.05 וספיריט סליציל 2%. בדקתי על התרופה באינטרנט וראיתי שאסור להשתמש בתרופה הנ"ל עם ספיריט סליציל...האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למיכל שלום גם אני סובל מהבעיה כמו שיש לך וניסיתי כבר את כל הטיפולים שיש וכלום לא עוזר הסימנים וההצתלקויות שהיו לי נשארו גם אחרי הטיפולים שעשיתי ופשוט צריך להשלים אם זה ואני מאמין שהבעיה שלי יותר רצינית משלך וזה מה זה מתסכל את החיים כי זנ מפריע לי להכיר בחורה לקשר רציני כי אני מתבייש בזה אז אם יש לך את אותו בעיה כמו שלי אני ישמח אם תיצרי איתי קשר לפחות שנדבר 0525946991
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד