מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ראקוטןדנה06/08/2009
06.08.09 20:25
שלום ד"ר..
לפני כ-3 שנים טופלתי בראקוטן ועכשיו חוזרים פצעים ואף שום מה יותר מלפני..
אני שוקלת סיבוב נוסף אך יש לי דילמות קשות:
1.אני מתחתנת בעוד שלושה חודשים וסביר להניח שארצה לנסות להיכנס להריון בשנה הקרובה..השאלה אחרי כמה זמן ניתן להתחיל לנסות? שאלתי מספר חוות דעת וכל רופא אומר משהו אחר(שנה, חצי שנה ואחד שאמר שלושה חודשים) מה באמת נכון ובטיחותי כי זה נורא מפחיד.
2.אני נוטלת גלולות ויודעת שחייב אמצעי הגנה תוך כדי הטיפול השאלה האם לאחר הטיפול כאשר אפסיק לא תהיה לי שוב התפרצות של פצעים?
3.האם ראקוטן יכול לעזור גם לפיגמנטציה קלה בתחילת דרכה?
4. בסיבוב בראשון סבלתי מתופעות קשות של יובש והחמרה בפצעים האם יש היום משחה שניתן לשלב תוך כדי הטיפול והיא ממזערת את ההחמרה והיובש?
בתודה מראש
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רואקוטן לכלה
ד''ר סמדר שרייבר07/08/2009מכיון שבשנה הקרובה תנסי להכנס להריון אל תתחילי רואקוטן. טיפול לוקח כחצי שנה ועוד חצי שנה אסור להכנס להריון וכבר נגמרה לך שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)