מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיזוףסתיו07/08/2009
שלום ,
רציתי לישאול שאלה בקשר לשיזוף ...
גוון עורי מאוד בהייר ממש לבן והיתי רוצה להשתזף אבל יוצא שכול פעם שאני בבריכה או בים אני נשירף איך אני יוכל להשזתך ולקבל צבע עור יותר שחום ?
אם אני ישם שמן שיזוף זה ישתזף יותר ופחות יגרום לשריפה של העור ?
(הרבה אומרים לי שאני לא יכול להשתזף וזהו .. אבל אני מאמן שאני כן יכול גם בגילל שישש לי אזורים בגוף שהם יחסית יותר שחומים משאר הגוף לדוגמא איזור הידים עד לקו החולצה צבע העור שם יותר ככה יחיסית משאר הגרוף .. או אזור הקורף שקצת יורת שחום משאר הגוף .. וגם ראיתי אנשים לבנים שהתזפות .. וגם רוב בני האדם שיש להם קו של שיזוף האזור של הקו ממש לבן אז אני ישלי תקווה קטנה שאני עוד יכול לקבל צבע ..)
כמו שאת מבינה זהה ממש מפריע לי ואני בגיל ההתבגרות וזה גיך שמתעסקים הרבה במראה ככה שזה ממש מפריע לי ושאמח לקבל תשובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שזוף לעור לבן?
ד''ר סמדר שרייבר07/08/2009ממש לא מומלץ, גורם נזקים לעור בטוח הארוך ישארו לך כתמים נימים וקמטים בגיל מוקדם. וגם עולה הסיכון לגידולים סרטניים. אם אתה בכל זאת מתעקש תנסה לפני 10 בבוקר ואחרי 14 בצהריים כל פעם חצי שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סתיו07/08/2009שניה עדיף לנסות עם שמן שיזוף ? ככה זה היהיה טוב יותר ?
ומזתומרת לא ממולץ ביכלל הרי הרבה מאנשים שהשתזפו הם לבנים מבסיסם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
סתיו07/08/2009וכל הדברים שציינת קמטים כתמים וכו' אלה תופעות לוואי שיכולות לקרות לכולםם ולא בהכרח לבעלי עור לבן ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעוד כמה שנים
ד''ר סמדר שרייבר11/08/2009תצטער שלא הקשבת, מרבית האנשים שאני מטפלת בהם אומרים שלא ידעו את נזקי השמש. אבל לך כן אומרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
סתיו13/08/2009לא אני מודע דווקא לנזקים שיכולים לגרום השמש .. אבל האם כול האדם שמשתזף גורם לעצמו נזק ? ...
תיראי אני ממש לבן וזה באמת מפריע לי אני מתבייש להוריד חולצה ומתבייש בגוף שלי ... אני כ'כ רוצה להשתזף ואני בד'כ נישרף .. למרות שכולם אומרים לי שאני לא יכול להשתזף וזהו לי יש תקווה כי ראיתי אנשים לבנים שנהיו שזופים וגם אצלי יש חלקים בגוף יותר שזופים (יחסית) משאר הגוף ....
פניתי אליך כדי שתתני לי עצה איך אוכל לקבל גוון עור קצת יותר שחום ככה שאני ירגיש טוב עם עצמי וגם הגוף שלי פחות יפגע בעתיד מחשיפה לשמש מאשר עכשיו ....
כמו שאת רואה אני באמת נואש ... אז אשמח לקבל עצה ממך ...
וגם ישלי שאלה ... אם אני ימרח על עצמי קרם הגנה נגד שמש שימנע ממני להישרף וישים שמן שיזוף שיגרום לי להשתזף האם ככה אני לא ישזרף ורק ישתזף ? והאם קרם הגנה מונע גם שיזוף או רק שריפה ...?
אשמח לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)