שערה הצומחת מתחת לעור

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שערה הצומחת מתחת לעור
    שלומי
    16/08/2009

שלום
    אני לאחר טיפול של חצי שנה ברואקוטן
    עד לפני הטיפול לא הייתי מתגלח בתדירות גבוהה בגלל הפצעים
    אך עכשיו לאחר שהפנים חלקות אני מרשה לעצמי להתגלח אז גיליתי תופעה מאוד מעצבנת
    הייתי מתגלח רגיל בכיוון הצמיחה הכל היה טוב
    אך רציתי מראה יותר חלק והייתי מתגלח גם נגד הכיוון
    הכל היה עובר חלק חוץ מאזור השפם שם כל הזמן זה היה כואב והיה יוצא דם מכל מיני מקומות בפנים
    לאחר כמה ימים היה יוצא לי בכל הפנים מלא מלא פצעים
    הרופא הביא לי משחה שנקראת אפלומיצין שיש בה אנטביוטיקה עם השפעה ארוכת טווח שמונעת זיהום
    ועכשיו כבר אין זיהום אז שאני מתגלח עדיין יוצא לי דם באזור השפם ומתחת לשפה התחתונה
    ולאחר כל הבעיות האלה אני מגלה שיש לי כמה שערות בלחיים שצומחות ממש מתחת לעור באורך של 3 מ"מ בערך
    מה אפשר לעשות עם זה שויצא לי דם כל הזמן שאני מתגלח באזור השפם??שם נראה גם בליטות כאלה קטנות בכל זקיק שיוצא ממנו שיער
    וגם מה עושים עם השערות שצומחות מתחת לעור ??עכשיו במזל שלי אין מזה זיהום בנתיים כי אני שבועים לאחר רואקואטן וכמה ימים לאחר סיום אפלומיצין אבל אני בטוח שאם זה ימשיך ככה זה יגרום לזיהום
    האם יש דרך לטפל בבעיה אשמח לשמוע תשובה
    תודה
    מצטער על ההודעה הארוכה פשוט הייתי חייב להסביר את המצב טוב בשביל לקבל תשובה מתאימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שערה הצומחת מתחת לעור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שערות מתחת לעור

ד''ר סמדר שרייבר
    18/08/2009

אפשר לטפל בבעיה זו ע'י IPL -הבזקי אור רק בעוד חצי שנה, בגלל שעכשיו הפסקת רואקוטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ,אבל...

שלומי
    18/08/2009

זה משהו שהוא חדש אצלי בחיים זה לא היה צומח ככה רק עכשיו פתאום ככה
    אז מה נראה לך שביגלל שכל החיים היה רגיל ועכשיו זה חד פעמי אז לא יהיה יותר ??
    או ביגלל שהיה פעם אחת זה יהיה כל הזמן ?
    עכשיו השערה יצא מעל פני העור אני לא יודע אם כדאי לתלוש אותה ולקוות שאולי פעם הבאה היא תגדל טוב או דווקא רק לגלח ?רגיל
    תודה
    ואם אני יעשה את זה עוד חצי שנה אז עד אז בטח יחזור לי האקנה ויהיה שם זיהום ??זה מה שקורה ששערה תקועה ואחרי זה יש זיהום שם ,אם לא כך אשמח לשמוע משהו אחר
    תודה מראש וסליחה על החפירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו לא נביאים

ד''ר סמדר שרייבר
    25/08/2009

ולכן נותר לחכות חצי שנה ולצפות לטוב. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו