מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרקפת דלקתית?ל.ד.ר.ר18/08/2009
מזה שנים אני סובלת מגירוד מעצבן בקרקפת אדגיש כי אין לי שום קשקשים ומעולם לא סבלתי מהמתופעה, זה מן גרד שמופיע בעיקר לפני מחזור חודשי באיזור מעל המצח בצדדים ומעל האוזן לכיוון אחור ברוב הפעמים באותו מקום כביכול קבוצת שיער אדומה בקרקפת שכואבת ומטרידה מאוד, נהגתי לתלוש את השיער מהשורש עליו יש מאותו איזור בשורש השיערה מן שכבה שקופה שעוטפת אותו וכאילו ככל |שמתעסקים" עם לתלוש את השיער האיזור הולך ונהיה מוגלתי יותר. ממה אני סובלת? אציין שיש לי חוסר פעילות בבלוטת המגן ואני נוטלת אלטרוקסין כמו כן אני צמחונית עם רמת בי 12 די נמוכה. האם יש קשר? אני מאוד מתביישת כי תלישת השיער גורמת לי לקרחות ענקיות אך ללא תלישת השיער האיזור כביכול איננו מתנקה אלא הופך לאדמומי יותר ויותר מגרד. פניתי לרופאת עור בעברי היא טענה שזו אולי תופעה של דלקת בשורש השערה. האם יש דבר כזה? מה הטיפול האפשרי? אני מתביישת לפנות שוב בגלל ההתקרחות שנעשת די בגללי אך אם איננני תולשת את השיער "הנגוע" הפטרייה הזו או מה שזה לא יהיה לא עובר.
אנא עזרו לי אני סובלת מאוד זה די כואב ולוקח המון זמן עד שזה עובר. האם יש קשר למזג האויר?(שגרתי בים המלח לא סבלתי מתופעה זו בכלל), האם יש קשר ללחץ נפשי? אציין שמוכרת לי תופעת תלישת השיער האובססיבית, אינני חושבת שאני לוקה בה כיוון שהתלישה נעשית רק באיזור הנגוע אחרת הדלקת הזו לא עוברת. מה עליי לעשות?
אודה על תשובתכם המהירה ודרכי פתרון יתקבלו בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת בקרקפת
ד''ר סמדר שרייבר18/08/2009אין אפשרות לדעת מה מדובר דרך מחשב. תצטרכי לחזור לבירור אצל רופא עור אולי כולל ביופסיה מהאיזור האדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סובל מאותה בעיה
נתי16/05/2011אם מצאת פתרון או אפילו זיהוי של המחלה, אשמח מאוד אם תיידעי אותי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת? השערות? מקרה דומה?
ל.ד.ר.ר18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)