סבוריאה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• סבוריאה
    שרי
    30/08/2009

שלום רב,אני בחורה בת 26 שסובלת מתופעת הסבוריאה בכל מיני מקומות בגוף..זה מופיעה ונעלם בתקופות מסויימות אך,תקופות קצרות יחסית,כולמר,זה יכול להיעלם ל-3ימים ושוב לחזור :-/ זה נורא מציק ולא הכי אסטטי(חשוב לציין כי אני אדם מאוד אסטטי ונקי).קראתי כל מני מאמרים הקשורים לנושא והבנתי שהסבוריאה זה בעצם עודפי חלב שיוצאים דרך העור אם אינני טועה,וכיוצא הזה הסבוריאה מופיעה באיזורים שבהם ישנם עודפי חלב רבים.והכן הסבוריאה מופיעה לי באיזור הצוואר בגשר האף באפעפיים ובאיזור החזה..
    אני הכן הגעתי לרופאת עור בנושא והיא אמרה לי שזה גם כתוצאה מלחץ/מתח נפשי,הרופאה לטיפול הביאה לי משחת סטראיידים למריחה כאשר מופיעה הסבוריאה.ובכן,כאשר רופאת המשפחה שלי הבינה שאני משתמשת במשחה באופן שוטף היא אמרה לי שזה לא פיתרון לסבוריאה.(משחה 1 שפורפרת קטנה מספפיקה לי להמון זמן בערך חצי שנה מפני שאני משתמתשת בא רק כאשר מופיעה לי)..אני קצת מדוכאת מהמצב והייתי מאוד שמחה ומוכירת תודה לעזרה מכם.מה אפשר לעשות?ממה צריך להימנע אולי?אולי טיפול טיבעי?
    תודה רבה מראש שרי:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה

ד''ר סמדר שרייבר
    30/08/2009

משחת סטרואידים כפי שכבר התנסית עוזרת לסבוריאה אבל החסרון שכאשר משתמשים לעתים תכופות יכולים להתפתח נימים באיזור וזו בעיה אסתטית נוספת שצריכה טיפול אחר. טיפול פוטודינמי יעיל לטיפול בסבוריאה ומנקה את העור לתקופות ארוכות, אבל זו מחלה כרונית ומתי שהוא תחזור. תוכלי לקרוא על טיפול פוטודינמי באתר של אסף הרופא או לבוא לייעוץ ללא תשלום 08-9779981

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך:-)

שרי
    01/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו