מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנושא ציפורנייםיעל21/09/2009
שלום דר שרייבר
במשך שנים רבות יותר מ10 אני סובלת מבעיות קשות בציפוני הידיים והרגליים
אני חולת פסוריאזיס ותמיד אמרו לי שזה פסוריאזיס ואין מה לעשות
הגעתי למצבים קריטים של דם מוגלה וריח קשה. זה מתחיל ב הקטנה של שטח הפנים של הציפורן
התרוממות בחלקם זה מתעבה מאוד ויש אדמומיות קשה סביב הציפורן.
במשך הזמן שמתי לב שזה מחמיר מאוד מכל טיפת מים ואני עושה הכל להמנע ממגע עם מים
שימוש בכפפות וכו'. במשך שנים טופלתי בספורנוקס שגרם לי לסחרחורות קשות אבל אחרי טיפולים אינטנסיבים זה פתר את הבעיה והציפורן גדלה לאיטה בריאה.
עקב נסיעות לים המלח המצב מחמיר פעמיים בשנה .
היום קבלתי את תוצאות בדיקת הציפורניים שעשיתי לפני חודש וחצי ואלו התוצאות:
Fungi culture p
Microscopy result - חיובי
Microscopy for hypha +
Fungal culture - אין צמיחה של פטריות פתוגניות
אנני מבינה את התוצאה אנני יכולה לקחת יותר ספורנוקס הציפורניים שלי במצב קשה ואני ממש חסרת אונים
אשמח אם תוכלי לייעץ לי
תודה ענקית מראש ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פסוריאזיס/פטרת בציפורניים?
ד''ר סמדר שרייבר21/09/2009פורום זה לא מטפל בבעיות בציפורניים שכן טיפול פוטודינמי אמנם יכול לעזור לפסוריאזיס אבל לא כאשר הוא בציפורניים וגם לא לפטרת. מתשובת הבדיקה שעשו לך שוב יש לך פטרת בציפורניים. אני יכולה לאמר לך שאם זה גם במיטת הציפורן קשה לרפא ללא כדורים אבל לפטרת שיושבת רק בחלק הקרני ולא במיטת הציפורן יש תכשירים שמועילים. תצטרכי לחזור לרופא העור ולדון באפשרויות. תתנחמי בזה שלפטרת יש ריפוי. שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית על התשובה המהירה
יעל21/09/2009אני מאוד מעריכה את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)