פוטורג'וביניישן\IPL להעלמת נימים?

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פוטורג'וביניישן\IPL להעלמת נימים?
    אילן
    28/09/2009

ד"ר שלום,
    אני בן 22, ובשנים האחרונות צצו לי נימים מתחת לעיניים שמכנים לי מראה של עיגולים כחולים מתחת לעיניים- מראה עייף שהייתי שמח להפטר ממנו. רציתי לדעת האם שיטות ה-פוטורג'וביניישן\IPL יכולות לעזור לי? בסה"כ יש לי עור צעיר. וגם האיזור שמפריע לי הוא חלק(אין שקעים שגורמים לכהויות מתחת לעיניים)- הדבר היחידי שמפריע זה הכלי אדם שבאיזור שמכנים לי את המראה העייף. אשמח לשמוע אם יש דרך לעזור לי..

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IPL תחת העיניים

ד''ר סמדר שרייבר
    30/09/2009

יעזור לעיגולים כהים מתחת לעיניים בחלק מהמקרים. לפעמים העיגולים הכהים עמידים לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצם העובדה שיש סיכוי שזה יכול לעזור

אילן
    01/10/2009

עצם העובדה שיש סיכוי שזה יכול לעזור לי (ולשפר את מראה האיזור אפילו חלקית) מעודד אותי מאוד. למי אני צריך לפנות על מנת לטפל באיזור?

בנוסף רציתי לדעת כיצד הטיפול משפיע על הנימים האלו(או אחרים) האם הוא "הורג" אותם? או שהטיפול משפר את המראה בלי לפגוע בכלי-הדם?

תודה רבה!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו