כתמים בפנים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כתמים בפנים
    גל
    28/09/2009

אני בת 15 ויש לי קצת כתמים בפנים ( כנראה כתוצאה מפצעונים וחצ'קונים קודמים ) הכתמים בצבע אדום וזה נורא מפריע לעיין, מיק לא תמיד מסתיר.
    רציתי לדעת מה אפשר כדי להוריד את הכתמים מהפנים מעור הפנים ( יש לציין שהתמים שטוחים לגמרי ) .
    וגם אני רוצה ממש ללכת לעשות איפול להוצאת השחורים אבל לפני כשנתיים עשיתי ולאחר מכן יצאו לי מלא פצעים וגם כתמיים.. מה לעשות? לא לעשות טיפול ? ומה אפשר לעשות עם הכתמים הנוכחיים ?
    אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים כתוצאה מאקנה

ד''ר סמדר שרייבר
    30/09/2009

לא מספיק לטפל בכתמים, ראשית צריך לטפל באקנה, אחרת יצאו כתמים חדשים. ניקוי קוסמטי לקומדונים (שחורים) יכול לעזור ואם נעשה במקצועיות לא צריך לגרום פצעים או בעיה אחרת. יש גם תכשירים שאפשר לקבל מרופא עור. טיפול פוטודינמי יעיל מאד לאקנה ותוכלי לקרוא יותר עליו באתר של אסף הרופא. רצוי לא לשזף את הסימנים האדומים והם יתבהרו עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו