מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנורת אקנהאבי07/10/2009
שלום רב לך דוקטור ! ברצוני להזמין מחול מנורת אקנה המשתמש באור כחול ואור אדום.
ישנם כמה סוגים של מנורות כאלה. אחת החברות מהן אני מעונין לקנות פועלות באנגליה. כשהתקשרתי ורציתי לוודא קיום של אישור מצד גוף רפואי כלשהו כגן FDA הוסבר לי שאין, מכיוון שבדינה איושר כזה אינו נצרך עבור מוצר זה, גם גם בארה"ב.
האם תוכלי לייעץ לי בדבר בטיחות המוצר? ידוע לי כי תחומי התדרים בהן משדרת המנורה נועדות לחסל את האקנה וכן לזרז את ריפויי העור, וכן שאין מדובר בקרינה אלקטרומגנית. בנוסף אני מכיר הרבה אנשים שמתשמשים בחול במנורות האלה.
אין בידי כסף להגיע לטיפול באופן פרטי באחד ממכוני הפוטותרפיה בארץ, ולכן אודה לך אם תוכלי לייעץ לי בדבר הטיפול הזה.
דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטיפול הביתי
ד''ר סמדר שרייבר10/10/2009באקנה עם מנורה של אור אדום וכחול מוכר ויכול לעזור. יתכן ויש מכשירים שיעילים יותר וחברות אחרות פחות אבל איני יכולה להמליץ לך על מוצר מסוים בלי שהתנסיתי בו. באנגליה אין אישור FDA האמריקאי, אבל אם יש אישור CE של רשויות הבריאות האירופאיות להשתמש במכשיר לאקנה, זה תעודה לבטיחותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על התשובה שנית...
אבי19/10/20091) האם יש מוצר מסויים עליו את יכולה להמליץ ? ( תחום מנורות ביתיות)
2) מנורות אלה עובדות על בסיס אור שהורג א תהחיידק מצד אחד, ואור שמזרז את חידוש העור מצד שני. אני שמעתי שישנם לייזרים בהם מטפלים במרפאות שדרך פעולתן שונה והיא דרך של קילוף העור. האם תוכלי להסביר לי מהו ההבדל שין שתי הפעולות ובאיזו נהוג להשתמש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
ד''ר סמדר שרייבר21/10/20091) אין לי נסיון עם המכשירים הביתיים ולכן לא יכולה להמליץ על חברה מסוימת
2) לייזרים לקילוף העור משמשים לטיפול בצלקות ישנות ולא באקנה פעיל ומודלק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה ושאלה אחרונה
אבי28/10/2009אם כך הטיפול שבו משתמשים בבתי החולים ובמוכנים המבוסס על לייזר דומה בפעולתו למוצרים הביתיים שהזכרתי, ז"א שימוש ב אור כחול ובאור אדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא מה שכתבתי
ד''ר סמדר שרייבר30/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)