מנורת אקנה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• מנורת אקנה
    אבי
    07/10/2009

שלום רב לך דוקטור ! ברצוני להזמין מחול מנורת אקנה המשתמש באור כחול ואור אדום.
    ישנם כמה סוגים של מנורות כאלה. אחת החברות מהן אני מעונין לקנות פועלות באנגליה. כשהתקשרתי ורציתי לוודא קיום של אישור מצד גוף רפואי כלשהו כגן FDA הוסבר לי שאין, מכיוון שבדינה איושר כזה אינו נצרך עבור מוצר זה, גם גם בארה"ב.

האם תוכלי לייעץ לי בדבר בטיחות המוצר? ידוע לי כי תחומי התדרים בהן משדרת המנורה נועדות לחסל את האקנה וכן לזרז את ריפויי העור, וכן שאין מדובר בקרינה אלקטרומגנית. בנוסף אני מכיר הרבה אנשים שמתשמשים בחול במנורות האלה.

אין בידי כסף להגיע לטיפול באופן פרטי באחד ממכוני הפוטותרפיה בארץ, ולכן אודה לך אם תוכלי לייעץ לי בדבר הטיפול הזה.

דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנורת אקנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיפול הביתי

ד''ר סמדר שרייבר
    10/10/2009

באקנה עם מנורה של אור אדום וכחול מוכר ויכול לעזור. יתכן ויש מכשירים שיעילים יותר וחברות אחרות פחות אבל איני יכולה להמליץ לך על מוצר מסוים בלי שהתנסיתי בו. באנגליה אין אישור FDA האמריקאי, אבל אם יש אישור CE של רשויות הבריאות האירופאיות להשתמש במכשיר לאקנה, זה תעודה לבטיחותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה על התשובה שנית...

אבי
    19/10/2009

1) האם יש מוצר מסויים עליו את יכולה להמליץ ? ( תחום מנורות ביתיות)
    2) מנורות אלה עובדות על בסיס אור שהורג א תהחיידק מצד אחד, ואור שמזרז את חידוש העור מצד שני. אני שמעתי שישנם לייזרים בהם מטפלים במרפאות שדרך פעולתן שונה והיא דרך של קילוף העור. האם תוכלי להסביר לי מהו ההבדל שין שתי הפעולות ובאיזו נהוג להשתמש?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר סמדר שרייבר
    21/10/2009

1) אין לי נסיון עם המכשירים הביתיים ולכן לא יכולה להמליץ על חברה מסוימת
    2) לייזרים לקילוף העור משמשים לטיפול בצלקות ישנות ולא באקנה פעיל ומודלק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה ושאלה אחרונה

אבי
    28/10/2009

אם כך הטיפול שבו משתמשים בבתי החולים ובמוכנים המבוסס על לייזר דומה בפעולתו למוצרים הביתיים שהזכרתי, ז"א שימוש ב אור כחול ובאור אדום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מה שכתבתי

ד''ר סמדר שרייבר
    30/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו