אקנה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אקנה
    גילי
    17/09/2007

אני בת 21.5 עדיין נאבקת באקנה, כרגע אני לוקחת אנטיביוטיקה מינוציקלין (אחרי שכבר לקחתי טבע ציקלין 4 חודשים ללא הועיל) לראשונה המצב משתפר ובאמת בקושי יש פצעים מוגלתיים חדשים (טפו טפו טפו) , הבעיה היא שכל הישנים השאירו כתמים חומים/אדומים שלא עוברים ואני לא מעיזה לצאת מהבית בלי מייק -אפ. איזה טיפול אפשרי יש להעלמת הכתמים?? במידה ואני לא מעוניינת בפילינג כימי (מכיוון שהעור לא החלים לחלוטין ועדיין בכל זאת יש פצעים) תודה, גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים אדומים לאחר אקנה

ד''ר סמדר שרייבר
    18/09/2007

פצעים אדומים לאחר אקנה ניתן לטשטש ע"י טיפול פוטודינמי. תוכלי לבוא להתיעצות (ללא תשלום) בטלפון שבראש האתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תקחי אנטיביוטיקה

יעל
    21/09/2007

אנטיביוטיקה נועדה לטיפול בוירוסים
    אקנה - היא תופעה תורשתית וכאכן מוערבים בה חיידיקים שבן השאר עוזרים לייצור החלב בבלוטות
    האנטיביוטיקה לא נלחמת בהם, את רק הורסת ומחלישה את מערכת החיסון
    הדרך הכי טובה היא לצרוך תזונה נכונה דלה בשומן ולצרוך תוספים שעוזרים לחילוף החומרים , לשתות הרבה
    בנוסף יש מסכה מעולה מעולה מעולה שנקראת " פלנטגו" של סומא הרבה , נמכרת רק אצל קוסמטיקאיות...היא עושה פלאים!!!!...אם תרצי עזרה או ייעוץ מבעל ת נסיון את מוזמת לכתובל

[email protected]
    אני לא קוסמטיקאית אבל..אין חכם כבעל נסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו