פוטותרפיה לאטופיק דרמטיטס

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פוטותרפיה לאטופיק דרמטיטס
    ללי
    05/11/2009

שלום עברתי בערך 30 טיפולים שנמשכו על פני 7 חודשים.(פעם אחת היתה הפסקה של חודש,בהתחלה רוב הטיפולים היו פעם-פעמים בשבוע ולקרשאת הסוף הם היו3 פעמים בשבוע)
    הטיפול שיפר מאוד את מצב העור שהיה עם פצעים פתוחים,מדממים ומזוהמים לעיתים ומפרישים.
    רציתי לשאול כמה זמן מחזיק בד"כ טיפול פוטותרפיה(אני כבר 9 חודשים אחרי סיום הטיפולים)
    אני צריכה להפסיק את הפרדניזון שנתנו לי למחלה(הירדיה בו היתה מאוד הדרגתית)ומפחדת שהכול יחזור לקודמו.
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורום זה אינו עוסק באטופיק דרמטיטיס

ד''ר סמדר שרייבר
    06/11/2009

כי מחלה זו אינה מטופלת ע'י טיפול פוטודינמי שבשונה מפוטותרפיה כולל 1-3 טיפולים, ומשלב משחה של חומר פעיל שמופעלת ע'י אור. טיפול פוטודינמי מתאים למחלות אחרות כגון סבוריאה, אקנה, פסוריאזיס ויבלות וירליות. לגבי הטיפול האחר שאת עברת, אי אפשר לחזות כמה זמן יחזיק כי תגובות הן אישיות. בנוסף לאטופיק דרמטיטיס יש הרבה פעמים גורמים אלרגניים, שגם הם שונים מחולה לחולה, ואולי יהיה לך מזל לא להחשף אילהם. תוכלי לפנות לפורום כללי יותר לרפואת עור, או כזה שעוסק ספציפית בדלקת עור אטופית. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו