פצעונים מגודלים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פצעונים מגודלים
    אן
    27/11/2009

שלום רב,
    אני בת 34 וכבר כמה שנים מופיע לי כל פעם פצעון מגודל על הסנטר, לפעמים מצטרף לו חבר קצת למעלה שמאלה...מצאתי שיטות "להלחם" בתופעה ע"י מריחת משחת שיניים (רק בזמנים שלא נשאר לי משהו אחר, אני מודעת לחסרונות), או חומר של דרמלוג'יקה overnight clearing gel, שבדר"כ מונע את הפצעונים, אבל לא תמיד...והינה אני עכשיו שוב פעם עם שני פצעונים. בהתחלה הם כואבים, אח"כ המוגלה מתקשה (אם לא "התעסקתי" עם המפגע), ונשארת מן גולה מיובשת שתקועה לי על הסנטר ימים עד שבועות. אני מרגישה אובדת עיצות (לכן אני פה), מדוע הפצעונים מופעים לי כל פעם באותו מקום? מה אפשר לעשות כדי למגר את התופעה? האם יש תקווה?

על סף יאוש

אן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים מגודלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה מדובר באקנה

ד''ר סמדר שרייבר
    29/11/2009

של הגיל המבוגר, ולא חריג שאקנה מסוג כלשהו מתמקד באיזור מסוים של הפנים. בפצעים עמוקים לוקח המון זמן להעלם כמו שאת מתארת. יתכן שטיפול פוטודינמי יכול לעזור לך ואת מוזמנת לבדיקת התאמה ללא תשלום באסף הרופא 08-9779981

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו