כמה בעיות

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כמה בעיות
    גל
    07/12/2009

אני בת 15. נתחיל מזה שאין לי שום אקנה ברוך השם.. פה ושם לפעמים יוצאים מצעונים ( הלבנים ) ויש לי די הרבה שחורים בעיקר באזור ה T . אני בעלת עור שמן ( נראה לי שאפילו שמן מאוד ).
    יש לי כמה בעיות :.
    הבעיה הראשונה היא שהעור שלי לא בגוון אחיד, וכנראה שזה קרה כתוצאה משימוש בסבונים, משחות וכ'ו. כלומר באיזור הT הגוון הוא חום די כהה ופתאום באיזור הלחיים הוא לבן לבן.
    הבעיה השנייה היא שישי לי המון נקודות או כתמים אדומים בעיקר בלחיים כנראה כתוצאה מפצעונים שהיו לי והתפוצצו ובגלל שהעור בלחיים לבן אז רואים אותם עוד יותר .
    חשוב לציין שהעור שלי רגיש, ונוטה להתנפחויות ואדמומיות ( אם זה עוזר )
    זה פשוט בלתי נסבל....
    אם תוכלו לעזור , אשמח מאוד,
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה בעיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי צבע מסבון??

ד''ר סמדר שרייבר
    07/12/2009

אני לא מכירה בעית גון עור כתוצאה מסבון ולכן צריך לבדוק אותך כדי להבין ראשית מה הבעיה וליעץ לך מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי צבע מסבון ?!

גל
    08/12/2009

בגלל שאני " מעסה " את העור בתנועות סיבוביות כנראה מרוב שעשיתי את זה הרבה.. ירד לי הצבע ..
    מה אני יכולה לעשות כדי גוון העור יהייה אחיד שוב.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם עיסוי לא מסביר את הבעיה

ד''ר סמדר שרייבר
    10/12/2009

ועדיין חיבים בדיקת רופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו