אקנה,נקודות חןוגילוח

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אקנה,נקודות חןוגילוח
    עדן.
    04/10/2007

שלום וחג שמח,
    ראשית אני סובל מאקנה קלה,התחלתי להשתמש בMD פרמולישנס - דרמלוג'יקה שיש בה את החומצה הגליקולית וניקוי עמוק חד פעמי שהיית אצל קוסמטיקאית נראה לך שזה מספיק? הקוסמטיקאית שרכשתי את זה ממנה אמרה לי לבוא לניקוי שוב עוד כמה ימים השאלה עם זה בטוח וכדאי לעשות את זה? לא יהיו חורים? היא אמרה לי שהשחורים יוצרים לעצמם בית ואז נהיה חורים ועם אני אעשה ניקוי לא יהיו חורים כי השחורים לא יושבים בעור הרבה זמן.

2) נקודות חן ישל י נקוודת חן בעור הפנים והגוף,היתי אצל רופא עור והוא אמר שהם לא מסרטנות (לפני שנתים)אני מאוד רוצה להוריד אותם איך עושים את זאת יש דרך להסיר אותם ללא צלקות?

3)גילוח - בעקבות האקנה שיש לי שאני מתגלח זה מקשה עלי אני פוצע אותם זה כואב וגם עושה חורים הבנתי. מה עושים יש לך המלצות על גילוח נכון ג'ל או קצף

תודה רבה,עדן
    רשמתי כ'כ הרבה חחח.. מקווה שתוכלי לענות לי על הכל :]
    יום טוב וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה,נקודות חןוגילוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה נקודות חן ועוד

ד''ר סמדר שרייבר
    09/10/2007

טיפול בקומדונים (ראשים שחורים) של אקנה ע"י נקוי עמוק אצל קוסמטיקאית מקצועית וטובה, בשילוב עם תכשירים מקלפים כגון חומצה גליקולית עוזר לנקז את עודפי החלב מהבלוטות ומונע זיהום משני והחמרה.
    במקרים יותר קשים זה לא מספיק וצריך טיפול רפואי ע"י תכשירים רפואיים במריחה או כדורים או טיפול פוטודינמי.
    לגבי הגילוח אין פיתרון פלא, תשתדל לדלג על הפצעים או שתשתמש במשחה להסרת שיער.
    בענין נקודות חן אי אפשר להוריד אותם ללא סימן אבל אפשר להשתדל שהסימן יהיה קטן ומטושטש יותר מהנקודה המקורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו