מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתמי שמש או פטריות שמשכרמית06/10/2007
הופיעו לע לאחרונה כתמי שמש ביד ימין ,וכעת אני שמה לב שגם ברגל .
בעבר הופי לי פעם או פעמיים כתם אחד ולאחר שמרחתי משחה נעשה ממש לבן
הפסקתי עם הטיפול וזה נעלם לבד.המשחה שנתנה לי הרופאה להשתמש נקראת פבאריל.
הפעם גם מרחתי את המשחה וזה ממש הלבין לי חלק מהמקומות,נגשתי לרופא והוא אמר שממש מוזר לו שבחלק מהאזורים הכתמים ממש לבנים(שתי כתמים)ןנתן לי כדורים לפטריות ואם זה לא יעזור אמר שיעשה לי בדיקות מעמיקות יותר. שאלתי היא ,אם זה לא חלילה יכול להיות מחלה אחרת כגון ויטיליגו .בכתם הראשון שהייה לי הפעם,הייה מן גירוי אדום ועבר לי ואז נהייה לבן.
עשו לי גם בדיקות דם לראות אם אני יכולה לקחת כדורים לפטריות ,האם בבדיקות דם היו מוצאים את המחלה הזאת.בבקשה תחזרי אלי אני לא מצליחה להתרכז מאז הפגישה עם הרופ ואני ממש מודאגת .....תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת טענה חשובה
כרמית06/10/2007בחלק מהאזורי אני עוטשה הסרת שיער בלייזר ,וגם ביד ,,מה שכן הכתמים שלי עכשיו הם גם מעבר לאזור שבו אני עושה,,,,,ולא הופיע לי הגירוי בנקודה שציינתי מקודם ביד ,מיד אחרי הטיפול
אולי כעבור 3 שבועות ,האם זה יכול להיות גורם לויטיליגו או למשהו אחר......סליחה על השאלה הארוכה אבל אני ממש בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פטרת
ד''ר סמדר שרייבר09/10/2007האתר הזה לא עוסק בפטרת ולכן מומלץ שתפני את השאלה לפורום כללי יותר ברפואת עור BEOK או באתר פורומים אחר. באופן כללי אני יכולה לצין שהלבנה של כתם בפטרת אינה תופעה נדירה. לאחר שמבריאים מפטרת, משתזפים והצבע חוזר לתקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)