כתמי שמש או פטריות שמש

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כתמי שמש או פטריות שמש
    כרמית
    06/10/2007

הופיעו לע לאחרונה כתמי שמש ביד ימין ,וכעת אני שמה לב שגם ברגל .
    בעבר הופי לי פעם או פעמיים כתם אחד ולאחר שמרחתי משחה נעשה ממש לבן
    הפסקתי עם הטיפול וזה נעלם לבד.המשחה שנתנה לי הרופאה להשתמש נקראת פבאריל.
    הפעם גם מרחתי את המשחה וזה ממש הלבין לי חלק מהמקומות,נגשתי לרופא והוא אמר שממש מוזר לו שבחלק מהאזורים הכתמים ממש לבנים(שתי כתמים)ןנתן לי כדורים לפטריות ואם זה לא יעזור אמר שיעשה לי בדיקות מעמיקות יותר. שאלתי היא ,אם זה לא חלילה יכול להיות מחלה אחרת כגון ויטיליגו .בכתם הראשון שהייה לי הפעם,הייה מן גירוי אדום ועבר לי ואז נהייה לבן.
    עשו לי גם בדיקות דם לראות אם אני יכולה לקחת כדורים לפטריות ,האם בבדיקות דם היו מוצאים את המחלה הזאת.בבקשה תחזרי אלי אני לא מצליחה להתרכז מאז הפגישה עם הרופ ואני ממש מודאגת .....תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי שמש או פטריות שמש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת טענה חשובה

כרמית
    06/10/2007

בחלק מהאזורי אני עוטשה הסרת שיער בלייזר ,וגם ביד ,,מה שכן הכתמים שלי עכשיו הם גם מעבר לאזור שבו אני עושה,,,,,ולא הופיע לי הגירוי בנקודה שציינתי מקודם ביד ,מיד אחרי הטיפול
    אולי כעבור 3 שבועות ,האם זה יכול להיות גורם לויטיליגו או למשהו אחר......סליחה על השאלה הארוכה אבל אני ממש בלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרת

ד''ר סמדר שרייבר
    09/10/2007

האתר הזה לא עוסק בפטרת ולכן מומלץ שתפני את השאלה לפורום כללי יותר ברפואת עור BEOK או באתר פורומים אחר. באופן כללי אני יכולה לצין שהלבנה של כתם בפטרת אינה תופעה נדירה. לאחר שמבריאים מפטרת, משתזפים והצבע חוזר לתקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו