בעיית אקנה וצלקות אקנה בגב

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• בעיית אקנה וצלקות אקנה בגב
    ליאת
    22/01/2010

שלום אני בת 18 ויש לי בעיית אקנה בינונית-קשה בגב שלא עוברת. בנוסף יש לי גוון עור מאוד בהיר ומהפצעונים נשארו לי המון כתמים (ואולי צלקות- לא יודעת בדיוק מזה) שגם לא עוברים ונראים נורא ואני מ-מ-ש מפחדת שזה גם לא יעבור, אני מתביישת ללכת עם בגד ים וזה גורם לי לחוסר ביטחון. השתמשתי בכל משחה אפשרית ואנטיביוטית.
    1). כיצד אגרום לאקנה לעבור?
    2). מה נראה לך שיש לי בגב? צלקות? כתמים?
    3). האם זה יעבור? ואם כן, כיצד?

תודה, ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פוטודינמי לאקנה בגב

ד''ר סמדר שרייבר
    27/01/2010

מאד יעיל. מונע פצעים פעילים, ומטשטש את הכתמים והצלקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת משלומי

שלומי
    16/03/2010

לליאת שלום רב גם אני סובל מהבעיה כמו שיש לך וגם לי יוצא פצעים בגב וזה משאיר הרבה סימנים וגם הצטלקויות קטנות וניסתי את כל הטיפולים שיש אם זה פילינגים ולייזריים וכל מיני הרבה דברים וזה לא כל כך עזר ואין מה לעשות צריך להשלים אם המצב הזה אז אם תיצטרחי עוד מידע לגבי הנושא אני ישמך לענות לך 0525946991 שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שיר
    24/03/2010

האם גם עברת טיפול פוטודינמי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בגב

ד''ר אינס ורנר
    16/03/2010

שלום ליאת,
    קודם כל את צריכה להבדק על ידי רופא עור. לפי התיאור את כנראה צריכה לקבל טיפול גם בכדורים בנוסף למשחות, היות והמשחות לא הספיקו. איזה סוג בעיה יש לך ומה הטיפול: על שאלות אלו ניתן לענות רק אחרי בדיקה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה וכתמי אקנה בגב- האם זה יעבור?

איריס לוי
    28/06/2010

שלום רב,

בהסתייגות שלא ראיתי את מצב הגב, אני יכולה להמליץ לך על הדרך הטובה ביותר כיום, היכולה למנוע את תופעת "אקנה בגב" והכתמים הנילווים, בהליך פשוט ללא כאב מהיר, קצר, ואפקטיבי הבטיחותי ביותר מבחינה רפואית , טיפול בשילוב טכנולוגיית IPL ותכשירים היפואלרגניים, ופרא-רפואיים. הטיפול המבטיח הצלחה באחוזים גבוהים ומוכח כיעיל מכל שאר השיטות.

"אקנה בגב", היא תופעה נפוצה כמו אקנה על הפנים ובכל אזור אחר בגוף. שכיחה גם אצל גברים וגם אצל נשים, נוטה להופיע כאקנה קשה ועיקשת יותר שכן עור הגוף עבה והנקבוביות גדולות יותר ועם הגיל, הבלוטות הגורמות לזיעה ולשימון העור מתחילות לעבור תהליך של ניוון, העור הופך להיות יבש יותר אך גם בעל נטייה לפתח אקנה.

נגעי האקנה המופיעים באזורים מוסתרים, ופחות חשופים בגוף, כמו חזה כתפיים וגב נוטים להיות פחות מטופלים ..כי לא רואים אותם אך בסיטואציה אינטימית... או כשרוצים ללבוש בגד סקסי עם מחשוף גב... ובקייץ בגד ים...!!!

טכנולוגיית IPL יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים (חומים/אדומים) הנלווים לעור אקנתי. ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן (המכשיר נמצא בשימוש בקליניקות פרטיות של רופאי עור ודרמטולוגים).

וכמומחית לטיפולי אקנה, ועם נסיון רב, בטיפולי "אקנה בגב " אני משלבת תכשירים קוסמטיים תוצרת הארץ "כחול-לבן", המתאימים ביותר לאקלים הישראלי וסדרות הטיפול לפצעי-בגרות המבוססות על פורמולות טבעיות בשילוב חומרים פעילים פרא-רפואיים בטוחים לשחזור ולחידוש מראה עור הפנים והגוף, מסייעים לאזן את הפרשת השומן בעור, מונעים היווצרות קומודונים ופצעים חדשים לאורך זמן. ממיטב המעבדות המקצועיות בארץ ובאיכות גבוהה, הנותנים מענה מושלם וריפוי אמיתי וארוך טווח.טווח לפצעי הבגרות. מאושרים ע"י משרד הבריאות ומבטלים את הצורך בשימוש בתרופות רואקוטן וכדורי אנטיביוטיקה.

בהצלחה,
    איריס לוי - קוסמטיקאית פרא-רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו