RET-AVIT

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• RET-AVIT
    חן
    25/01/2010

שלום ד"ר סמדר,

יש לי בעיה שהשכבה האלסטית של העור בגב שלי נפגעה לאחר שהיו לי פצעים בגב ופיצצתי אותם... (אני בת 20, הפצעים היו לי מלא זמן בערך 3-4 שנים)
    רופא עור הביא לי RET AVIT 0.05.. הוא אמר שזה הכי גבוה שאפשר לתת...

ראיתי באתר מסוים מאמר שרשום בו שאפשר להשיג רטאין A במספר ריכוזים 0.05 אחוז, 0.025 אחוז ו 0.1 אחוז...
    רציתי לדעת מאיפה אני משיגה 0.1 אחוז? האם על ידי רופא עור? ומה שם המשחה/תרופה?

ועוד שאלה.. יש שיפור ממש משמעותי בעור, אך יש לי נקודות לבנות וגם חומות שכנראה כל נקודה הייתה פעם פצע שקילפתי... הרופא אמר שבמשך הזמן עם שימוש בלוקסיד 0.05 שהוא הביא לי יהיה שיפור במצב והעור יראה יותר טוב... בגלל שאני קצת שחומה הוא אמר שלא כדאי לתת לי חומצות אלפא הידרוקסי וחומצות בתא הידרוקסי.. וגם לא שימוש באזל -אקס.. רציתי לדעת למה לא? הרי זה יבהיר לי את העור ויחדש לי אותו... אז מה הסיבה שלא?

האם יש משהו לעשות עם הנקודות הלבנות שנראות כמו צלקות עגולות לבנות?

אשמח אם תיתני לי כל רעיון, עצה או כל דבר לישפור מראה העור. כולל ויטמינים, כדורים והכל! מה לגבי לייזר או IPL? אני ממש נואשת מהבעיה הזו! אני לא רוצה להעביר עוד קיץ בלי ללכת לבריכה/ים.. אפילו ללבוש גופיות אני כבר לא לובשת!

תודה מראש
    מחכה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    RET-AVIT

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בלוקציד

ד''ר סמדר שרייבר
    27/01/2010

לוקציד קים גם במינון הגבוה 0.1 אבל אם מינון נמוך יותר עוזר לך עדיף שתמשיכי איתו. צלקות לבנות אי אפשר להחזיר לצבע תקין. אני לא יכולה לענות במקום רופא העור שלך על השיקולים שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך קוראים למשחה

שלומית
    28/01/2010

של הלוקסיד 0.1?

או שזה פשוט "לוקסיד 0.1" במקום "לוקסיד 0.025"?

תודה רבה לך על תשובתך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט כמו שאמרת

ד''ר סמדר שרייבר
    31/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו