שאלה לגבי טיפול פוטודינמי

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה לגבי טיפול פוטודינמי
    סשה
    08/10/2007

    שלום אני מעוניינת לעשות טיפול פוטודינמי בעבר לקחתי רואקוטן עד חודש יוני ואחר כך רק 3 פעמים בשבוע כבר עברו חודשיים מאז לקחתי במינון הכי נמוך של 10 מ"ג אך האקנה לא עזב אותי יש לי בעיקר פצעונים קטנים סגורים פפולות האם טיפול יכול למנוע את זה אני גם לוקחת גלולות אך זה לא עוזר ועוד שאלה במקרה שאני עושה טיפול האם זה עוזר בטוח ? האם זה מעלים את פצעונים או שיש מקרים שזה בכלל לא עוזר והפצעים נשארים כמו שהיו? תודה רבה ואני מאוד מחכה לתשובה. אני מאוד רוצה לעשות את טיפול כי זה מפריע לי מאוד.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה לסשה

    ד''ר סמדר שרייבר
    09/10/2007

    את מתארת מצב של אקנה עקשני במיוחד שלא מגיב לשילוב של רואקוטן וגלולות נגד אקנה. הטיפול שאת לוקחת הוא קיצוני ולכן די מפליא שאין שום תגובה. הכיון שהתחלת טיפול מומלץ שתסימי אותו ובמקביל שתלכי לאנדוקרינולוג/ית ותבצעי בירור של מצב הורמונלי.בנוסף תבצעי אצל רופאת נשים US של שחלות. זאת כדי לודא שלא פוספסה בעיה הורמונלית שצריך לטפל בה, או שחלות פוליציסטיות. אלו גורמים שעלולים לפעמים למנוע תגובה לטיפולים. כאשר תודאי שאלו תקינים (ברוב המקרים זה כך) ניתן להיות אופטימיים שטיפול פוטודינמי יצליח כפי שקורה ברוב המקרים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו