בנוגע לכתמים של אקנה.

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• בנוגע לכתמים של אקנה.
    דורון בלולו
    02/02/2010

יש לי פצעים בפנים,לא מעטים אך גם לא רבים, הם מתרכזים בלחיים.
    הבעיה העיקרית שלי היא לא יבוש הפצעים אלא טיפול בכתמים שהם השאירו, בכל פעם שאני קונה תכשיר מסוים אני לבסוף מבין שהוא לייבוש ולא לטיפול בכתמים.
    השאלה שלי היא איך לדעתך אני יכול לטפל בכתמים, כתמים אדמדמים שרובם קטנים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוגע לכתמים של אקנה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר עזרה ?!!!!

דורון בלולו
    03/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה עם כתמים

ד''ר סמדר שרייבר
    05/02/2010

ראשית צריך לטפל באקנה הפעיל אחרת נעזור לכתמים והפצעים יוציאו אחרים. טיפול פוטודינמי יכול לשפר גם את האקנה וגם כתמים ישנים אדומים. אתה מוזמן לבוא לבדיקת התאמה והסבר באסף הרופא 08-9779981. תוכל לקרוא יותר באתר של אסף הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוטודינמי?

דורון בלולו
    07/02/2010

מהו טיפול פוטודינמי?
    האמת שאם הייתי יודע קצת יותר לגבי ה-בדיקת התאמה והסבר, הייתי בא, פשוט אני לא רוצה סתם להרטיח את הורי להגיע לאסף הרופא, תוכלי לתת לי עוד קצת פרטים בבקשה?
    תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פוטודינמי לאקנה

ד''ר סמדר שרייבר
    12/02/2010

יש מאמר על זה באתר של המרפאה הפוטודינמית אסף הרופא . מדובר בטיפול שמשלב מריחת משחה של חומר פעיל שמצטבר באקנה, מופעל ע'י מנורה מיוחדת, והורס את האקנה מבפנים. הטיפול יעיל מאד לריפוי אקנה וטשטוש הכתמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו