שאלה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעלי
    05/02/2010

שלום , אני בת 32 ולפני 5 שנים עברתי הסרת שיער בלייזר באיזור הפנים בשל כך ישנו חלק אחד של הפנים שלאחר כוויות הפך להיות לאזור בעייתי האזור הינו הלחי ולכיוון הלסת מה שאני מנסה להגיד זה שהעור הפך להיות אדמומי ובשעות שמש אני מרגישה בעור צריבה והנקבוביות בולטות מאוד כמו חורים בפנים וכל זה בשל הקרינה מחום הלייזר מה ניתן לעשות הרי חלפו 5 שנים ונדמה שהעור בחלק זה של הפנים נפל קצת יותר מהאחרים
    לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לשזף אזור שרגיש לשמש

ד''ר סמדר שרייבר
    05/02/2010

ולכסות אותו קבוע בקרם הגנה SPF 30 לפחות. צריך גם להבדק אצל רופא עור ולהתאים את הטיפול באופן אישי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

יעלי
    06/02/2010

כן אך האם ניתן לשחזר את עור הפנים שהיה לפני ברפואת עור פוטו דינמית הרי העור הפך להיות מכווץ עם סימני כיווץ בשל קרינת החום ובנוסף הוא קצת בעל תבליט באזור של הלחי והנקבוביות החוררות מאוד בולטות במיוחד ביום חם
    לתשובתך אודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מוזמנת לבדיקת התאמה

ד''ר סמדר שרייבר
    12/02/2010

וייעוץ במרפאה הפוטודינמית באסף-הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו