טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי חתך בצידו של המצח ממכה חזקה נותרה לי צלקת פחות אדומה ומגורה מכפי שהיתה וטיפ טיפה מורמת והחלום שלי שזה יעלם יטושטש כרגע עבר שנתיים מאז המקרה האם עם הזמן הצלקת תשתפר ?ותיהיה שטוחה או שהשנים והזמן יעשו את העבודה? זה מציק לי כי ההיתי רגיל להראות טוב וזה סיפק אותי וכרגע המצב השתנה.... ואני עושה קומבינות כדי להסתירה וזה נשמע מצחיק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש אפשרות שעם הזמן תראה יותר טוב. אפשר לשפר את המראה של צלקת כזו עם קרם "מטריקוטן צלקת", או עם טיפול לייזר 1540 נ'מ. אפשר גם להסתירה עם קונסילר או מייק-אפ. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד