צריך עזריה דחוף....כוויה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• צריך עזריה דחוף....כוויה
    עודד בוזגלו
    23/03/2010

קיבלתי כוויה בפנים בצוואר וביד...עכשיו אני לא יודע מה לעשות ...אני שחום בצבע קפה והעור שלי נהייה בצבע חום חזק חזק כזזה אפילו שחור...מאז שקיבלתי את הכוויה אני שם שמן זית וסילברול קרם כול איזה שעה בערך...לא היה לי בועות עם מים עדיין כי מאז שאני עם זה וזה לפני יומיים בערך אני שם סילברול ושמן זית..במקומות השרופים ..העור מתחיל להתקלף לי...יעני איפה שיש צבע כהה..זה מתקלף ואני שם על זה סילברול

קיבלתי את הכוויה ככה :עמדתי ליד מדורה גדולהה ופשוט היה רוח חזקה והאש באה אליי למשך שניה כזה בידיוק אז שמתי את היד בגלל זה יש לי כוויה ביד בצוואר ופנים קצת...

זה בסדר המצב שלי יש לי ממה לדאוג או שזה יעבור ...
    השאלה שלי זה אם זה גרוע...יעני הכוויה?
    אם ישאר לי צלקת..?
    אם יש עוד דבר שאני יכול למרוח כדי
    אני מפחד שתישאר לי צלקת....ותוך כמה זמן זה יעבור לי

בבקשה אודה לכם אם תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזריה דחוף....כוויה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויה ושינויי צבע

ד''ר אינס ורנר
    25/03/2010

שלום
    בהחלט יש סיכון להבדלי צבע בעור לאחר ריפוי הכוויה. אם יש התכהות בעור (היפרפיגמנטציה), מומלץ בדרך כלל לטפל במשחות מבהירות המכילות הידרוקינון. בדרך כלל יש שיפור בצבע לאחר שימוש במשחות כאלה. מומלץ להתייעץ עם רופא עור כמובן לפני התחלת הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

עודד בוזגלו
    25/03/2010

תודה שעזרת לי...
    העור שלי כבר התחיל להתקלף בפנים, חצי מהפנים כבר מקולפות או מתקלפות חוץ מהמצח שלו בטח יקח עוד זמן ...הצבע חוזר לי לפנים...רק שזה יורד לאט לאט..אני שם סילברול ומשחת אלוורה..אגב אמרו לי שאלוורה יעזור לי לכוויה ולהעלים את הכתמים מהפנים זה נכון...?

ובאיזה משחה את ממליץ להבהיר את העור...?היד ובצוואר כבר נהייה לי שלפוחיות קטנות קטנות ואני מפוצץ בקטןן רק כדי להוציא את המים אבל אל מקלף את העור, והמים יוצאים בצבע העור שלי השרוף חום, חום חזק כזה.. ואני ישר שם על זה סילוורול...גם ביד שמים לב שהצבע של העור שלי מתחיל לחזור לאט לאט...והשערות גדלות שוב..

אודה לך אם תוכל לעזור לי ...בתודה עודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

עודד בוזגלו
    29/03/2010

האים סינטומיצין יכול לעזור...?כי העור שלי ביד כבר מתחיל להתקלף ..והבשר בצבע ורוד ...אני שם סילורול ...האם סינטומיצין(משחת עור) יכול לעזור לי במקרה הזה הצוואר שלי והפנים כבר כמו חדשים רק היד נישאר...מה הטיפול שאת/ה ממליץ לגבי היד...העור שלךי מתקלף אבל עוד לא קיבלתי את הצבע..אני שחום עם יד וורודה =] תוך כמה זמן זה יעבור לדעתך..ואם כדי לי להמשיך להשים סילברול ואלוורה..... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוויה

ד''ר אינס ורנר
    01/04/2010

שלום,
    לא מומלץ להשתמש בסינטומיצין היות ועלול לגרום לאלרגיות. מה שאתה מורח (סילברול) זה מצוין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו