מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריך עזריה דחוף....כוויהעודד בוזגלו23/03/2010
קיבלתי כוויה בפנים בצוואר וביד...עכשיו אני לא יודע מה לעשות ...אני שחום בצבע קפה והעור שלי נהייה בצבע חום חזק חזק כזזה אפילו שחור...מאז שקיבלתי את הכוויה אני שם שמן זית וסילברול קרם כול איזה שעה בערך...לא היה לי בועות עם מים עדיין כי מאז שאני עם זה וזה לפני יומיים בערך אני שם סילברול ושמן זית..במקומות השרופים ..העור מתחיל להתקלף לי...יעני איפה שיש צבע כהה..זה מתקלף ואני שם על זה סילברול
קיבלתי את הכוויה ככה :עמדתי ליד מדורה גדולהה ופשוט היה רוח חזקה והאש באה אליי למשך שניה כזה בידיוק אז שמתי את היד בגלל זה יש לי כוויה ביד בצוואר ופנים קצת...
זה בסדר המצב שלי יש לי ממה לדאוג או שזה יעבור ...
השאלה שלי זה אם זה גרוע...יעני הכוויה?
אם ישאר לי צלקת..?
אם יש עוד דבר שאני יכול למרוח כדי
אני מפחד שתישאר לי צלקת....ותוך כמה זמן זה יעבור לי
בבקשה אודה לכם אם תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה ושינויי צבע
ד''ר אינס ורנר25/03/2010שלום
בהחלט יש סיכון להבדלי צבע בעור לאחר ריפוי הכוויה. אם יש התכהות בעור (היפרפיגמנטציה), מומלץ בדרך כלל לטפל במשחות מבהירות המכילות הידרוקינון. בדרך כלל יש שיפור בצבע לאחר שימוש במשחות כאלה. מומלץ להתייעץ עם רופא עור כמובן לפני התחלת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
עודד בוזגלו25/03/2010תודה שעזרת לי...
העור שלי כבר התחיל להתקלף בפנים, חצי מהפנים כבר מקולפות או מתקלפות חוץ מהמצח שלו בטח יקח עוד זמן ...הצבע חוזר לי לפנים...רק שזה יורד לאט לאט..אני שם סילברול ומשחת אלוורה..אגב אמרו לי שאלוורה יעזור לי לכוויה ולהעלים את הכתמים מהפנים זה נכון...?
ובאיזה משחה את ממליץ להבהיר את העור...?היד ובצוואר כבר נהייה לי שלפוחיות קטנות קטנות ואני מפוצץ בקטןן רק כדי להוציא את המים אבל אל מקלף את העור, והמים יוצאים בצבע העור שלי השרוף חום, חום חזק כזה.. ואני ישר שם על זה סילוורול...גם ביד שמים לב שהצבע של העור שלי מתחיל לחזור לאט לאט...והשערות גדלות שוב..
אודה לך אם תוכל לעזור לי ...בתודה עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
עודד בוזגלו29/03/2010האים סינטומיצין יכול לעזור...?כי העור שלי ביד כבר מתחיל להתקלף ..והבשר בצבע ורוד ...אני שם סילורול ...האם סינטומיצין(משחת עור) יכול לעזור לי במקרה הזה הצוואר שלי והפנים כבר כמו חדשים רק היד נישאר...מה הטיפול שאת/ה ממליץ לגבי היד...העור שלךי מתקלף אבל עוד לא קיבלתי את הצבע..אני שחום עם יד וורודה =] תוך כמה זמן זה יעבור לדעתך..ואם כדי לי להמשיך להשים סילברול ואלוורה..... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויה
ד''ר אינס ורנר01/04/2010שלום,
לא מומלץ להשתמש בסינטומיצין היות ועלול לגרום לאלרגיות. מה שאתה מורח (סילברול) זה מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)