מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוקוטאןטל04/04/2010
נחפשתי למשמש בזמן שהייתי בטיפול אבל לפני נסיעתי לאילת הפסקתי לקחת ..
חשבתי שזה לא יגרום לבעיות אבל זה גרם ויש לי המון נקודות אדומות על העור שנורא מגרדות
ואני יודעת שזה בגלל שנחשפתי לשמש מה אוכל לעשות כדי להיפטר מהם בזמן הקרוב ?
זה נורא מציק לי והרופא שנתן לי את הכדור בחופש מה אוכל לעשות בבקשה שתיהיה תשובה זריזה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממה אודם בעור תוך שמוש ברואקוטן?
ד''ר סמדר שרייבר05/04/2010יש מספר אפשרויות וכדאי להבדק אצל רופא המשפחה ולדון בהן איתו: 1) יתכן ומדובר בכויות שמש כי רואקוטן מגביר את הרגישות. מומלץ למרוח ג'ל קלנדיל של חברת HEEL (לא לקחת מוצר דומה כי זה הכי טוב) והוא מוריד במהירות גרד ואדמומית ומרפא כויות קלות. אפשר לשים אותו בפריג'ידר ולמרוח אותו קר וזה יותר נעים. חיבים להסתיר את האזור משמש!! 2) בנוסף יש לזכור אפשרות נדירה יותר של אלרגיה לרואקוטן, או לתרופה אחרת שאת לוקחת ולהתיעץ עם רופא עור/ משפחה אם יש צורך להפסיק את התרופה עד לבירור המצב. 3) באילת יכול להיות במים מיץ של מדוזות, דגים ארסיים, או קיפודי ים שגם הוא גורם לבעיה דומה. גם אז ג'ל קלנדיל הנ'ל יכול לעזור ובנוסף למרוח חומץ מטבחי על המקום מספר פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבהה
טל07/04/2010ולא הייתי בים וגם בקושי נכנסתי למים ועכשיו מתקלף לי העור אז זה כוויות ולא אלרגיה נכון ?
גם שבועים לפני נסיעתי לאילת לא לקחתי ת'כדורים ובגלל זה לא נריאלי שקיימת אלרגיה ושזה בטח כוויות
תודה רבה על עזרתך !!
איפה ניתן לקנות את הג'ל ?
ושמתי בנתיים קרם גוף זה לא טוב ? והתקלחתי עם שמן אמול זה טוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה שעשית עד עכשיו לא מזיק
ד''ר סמדר שרייבר10/04/2010ג'ל קלנדיל של חברת היל אפשר לקנות בבית-מרקחת, ללא מרשם.
אבל נראה לי שעבר כשבוע ואולי רופא העור שלך חזר, אז כדאי גם בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טל11/04/2010לא שמתי כלום והמשכתי להתקלח עם שמן אמול
יש עוד טיפה גירודים האדמומיות עברהה ברוך השם !
ולא יצא לקנות את הג'ל ועכשיו העור מתקלף
לפי דעתך אפשר להמשיך בטיפול של הכדורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)