מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה מנערה מיואשתמאי08/04/2010
השאלה היא כזו: הפנים שלי חלקות אך באזור המצח יש לי כמו גבשושיות- אקנה כמובן אך לא בצורה של פצעים אלא יותר עור רדוד כזה. בכל אופן, בגילאי 17-20 בערך הייתי לוקחת דיאן (אז ממש היה לי פצעים - שוב רק באזור המצח) וזה עזר אבל כשהפסקתי לקחת הכל חזר. היום אני בת 26, זה עדיין שם (-העור הרדוד, הגבשושיות) וניסיתי חצי שנה משחת אקנה מיצין- לא הועיל. לפני כחודש וחצי התחלתי רטין A , זה הועיל באמת (למרות שהמשחה עצמה קצת הפחידה אותי כי העור שלי דק וזה סוג של פילינג) . אני לפני חתונה של אח אז רציתי לגבות את עצמי ולעשות את המצח ממש חלק אז התחלתי לשלב גלולות דיאן. מה שקורה זה שבשבוע השני לשילוב יצאו לי פצעים במצח שלא היו. האם יש קשר בין התרופות? האם השילוב הוא שיצר זאת? האם כדאי להמשיך בדיאן לאחר החפיסה הראשונה לחפיסה נוספת? אני ממש מיואשת, ממתינה לתשובתך
(אציין שבחופשת הפסח הייתי בים המלח ומי הים נגעו במצח, אולי זה קשור)
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפצעים לא קשורים לשילוב התרופות
ד''ר סמדר שרייבר10/04/2010זה ידוע שאקנה מחלה עם עליות וירידות. משימוש בדיאן שבועיים עדיין אי אפשר לראות תוצאות. אחרי כחודשיים אולי יהיה שיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)