מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Red Light Therpayאלי10/04/2010
לסמדר שלום,
אני סובל מרוזציאה שבאה לידי ביטוי באדמומיות בפנים, כנראה ביחד עם סבוריאה, מכל מה שניסיתי רק הטיפולים הבאים עוזרים לי: תכשיר סבודיאן כנגד הסבוריאה - מצויין, משחת אלידל בכמות קטנה מאוד ונקודתית למקרים שיש תפרחת של אדמומיות - טוב למדי, הימנעות משמש ככל שאני יכול.
כל שאר מה שניסיתי לא עזר ואף גרם להחמרה, לדוגמא - משחת רוזקס, תכשיר לניקוי של צטאפיל, תכשיר רוביאליין, ועוד.
שאלתי רופא מומחה לגבי טיפול בלייזר והוא השיב שזה יכול להחמיר את מצבי כי האדמומיות אצלי מפושטת ולא מתמקדת בורידים ספציפיים.
שאלתי רופאת עור מומחית לפוטותרפיה לגבי טיפול פוטותרפי והיא השיבה שזה ממש אסור לי לעשות את זה ושפוטותרפיה ממש מזיקה במקרה של רוזציאה.
לגבי Red Light Therpay - אני לא מכיר את הנושא, קראתי בפורומים מסויימים שאנשים נעזרים בזה לצורך העלמת אדמומיות במקרי רוזציאה. האם זה נכון ? האם יש לך נסיון עם זה ? האם זה מומלץ ? האם זה לא פוטותרפיה ?
תודה. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוטותרפיה
ד''ר סמדר שרייבר10/04/2010פוטותרפיה או בתרגום "ריפוי באור" זה שם לכל טיפולי האור המיועדים למחלות שונות. חבל שרופאי העור נוהגים להשתמש בשם זה לתרפיה באור אולטרה סגול שזה סוג אחד מיני רבים. זה גורם לבילבול רב בין טיפולים שונים. אם גם הרופאה שלך התכונה לאור אולטרה סגול, נכון שיכול להחמיר רוזציאה, כשם ששמש ושיזוף תחמיר את הבעיה.
אין לי נסיון בטיפול באור אדום לרוזציאה ולכן לא יכולה לאמר כמה יעיל יהיה הטיפול, אבל כן ידוע לי שאור אדום יכול להפחית תגובות דלקתיות שונות, ולהוריד את האודם שלהם.
מכיון שיש לך שילוב של רוזציאה וסבוראה כדאי לשקול טיפול פוטודינמי שיכול לטפל בשתי הבעיות ולשפר את מצב העור. קח בחשבון שמחלות אלו נוטות להיות כרוניות ויכולות לחזור מתי שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באור אדום
אלי11/04/2010לסמדר תודה.
בנושא הסבוריאה - מאז שהתחלתי להשתמש בתכשיר בשם SEBODIANE נראה שאין לי יותר בעיה של סבוריאה.
אבל יש לי אדמומיות בלחיים.
האם טיפול באור אדום יכול גם להזיק לי ?
היכן ניתן לקבל טיפול באור אדום ?
תודה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אור אדום
ד''ר סמדר שרייבר16/04/2010לא יכול להזיק לך אם המטפל/ת מקצועי ומשתמש בפרוטוקולים מקובלים בהתאם לגון העור שלך. זה אחד הטיפולים ה"עדינים" שיש. אני לא יודעת להפנות אותך למטפל מסוים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)