מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתם אדום על האף (קופרוז ?)דנה10/04/2010
היי , יש לי כתם אדום בולט על האף שנראה כמו חצ'קון אבל זה לא ,גם מישהו אמר לי שזה קופרוז אבל נראה לי שזה לא קופרוז ... וזה כבר שנתיים וזה לא עובר ..
אחרי שהייתי אצל רופא עור הוא שלח אותי למרפאת לייזר לפני כשנה , עשיתי שם טיפול אחד בלייזר מה שרק החמיר את המצב ומסביב לנקודה האדומה הזאת נוצר לי כתם אדום כמו צלקת מהלייזר , ועכשיו אני לא כל כך יודעת מה לעשות עם זה זה במרכז הפנים וזה ממש מציק מבחינה אסטטית ואני צריכה לשים מייק אפ לכל מקום וגם מייק אפ לא לגמרי מכסה את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
דנה10/04/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו שאפשר לעשות ???
דנה11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנגיומה
ד''ר אינס ורנר11/04/2010שלום דנה,
יש לך על האף אנגיומה. זהו גידול שפיר שמקורו מכלי דם. כמובן שברור שאיןפה שום סיכון רפואי ושמדובר אך ורק בבעיה קוסמטית.
בדרך כלל במקרים כאלו לייזר הינו טיפול הבחירה. אם טיפול אחד בלייזר לא עזר, צריך לבדוק באיזה לייזר טופלת ואיך. יתכן מאוד שהיה צריך לעשות את אותו הטיפול אבל בצורה אחרת, למשל סוג לייזר שונה, אנרגיה שונה ועוד ועוד. אפשרות נוספת הינה צריבה של הנגע על ידי מחט חשמלית (אלקטרוקואגולציה). שווה ללכת לרופא עור ולהתיעץ שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,אני אבדוק את זה
דנה12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)